Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pytanie odnośnie zadania z wypowiedzeniem wojny  (Przeczytany 1482 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MaszoT

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pytanie odnośnie zadania z wypowiedzeniem wojny
    « dnia: Stycznia 25, 2011, 14:13:59 »
    Gram jako wasal królestwa Swadii i nie mogę nigdzie robić misji bo u wszystkich lordow pisze to samo ze nie moga dawac misji czy coś takiego ... i nie prowadzą żadnych wojen... natomiast jeden z Lordów dał mi misje zaatakowania i zrabowania paru karawan Sułtanatu sarra jakiegoś tam xD oraz plądrowanie wiosek żeby sprowokować wojnę ... mówił też że on nie może bo go to będzie słono kosztować a ze ja jestem młody to mi może darują .. i teraz pytanie .. jakie będą tego konsekwencje/jak zostanę ukarany (oprócz tego że będzie wojna) ??
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 25, 2011, 14:19:51 wysłana przez MaszoT »
    "Vide Cull Fide"

Offline Shiroken995

• Użytkownik
    Odp: Pytanie odnośnie zadania z wypowiedzeniem wojny
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 25, 2011, 15:52:58 »
    Wzrosną Ci relacje u tego kto dał Ci zadanie a u wszystkich lordów lekko Ci spadną (chyba o 2, lub 5). Gdzieś tak.

Pozdrawiam.

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 25, 2011, 16:23:38 »
    Relacje wzrastają u zleceniodawcy i części lordów (prowojenna frakcja), a spadają u pokojowych lordów. Poza tym leci w dół też honor. (ale jak wszystko masz baardzo wysokie, to możesz się pokusić).

Offline Ronhi88

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 27, 2011, 10:34:54 »
    Abstrahując: Jak mając oszczep uderzać wręcz? Na turniejach mam czasem taki problem w komputerem, który tak się posługuje miotanym. Czy mi się po prostu wydaje

Offline Shiroken995

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 27, 2011, 15:51:34 »
    Mam taki sam problem z tymi oszczepami. Da się w ogóle zrobić, by używać ich w zwarciu? Ale z drugiej strony to po co, skoro są lepsze bronie do zwarcia, niż jakiś krótki kij z ostrym końcem.

Offline kargul

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 27, 2011, 16:20:33 »
    Aby przełączyć tryb broni z miotanej na taką do walki w zwarciu należy nacisnąć "x".To samo w przeciwną stronę ale tylko przy broniach miotanych. Są też inne bronie mające dwa tryby walki jak np. długie topory, którymi można walczyć jak bronią drzewcową lub oburęczną.