Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Poparcie szlachty  (Przeczytany 1693 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Patryk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Poparcie szlachty
    « dnia: Stycznia 24, 2011, 16:03:03 »
    Witam!
    Jestem już po misji z Chanatem i muszę zdobyć poparcie szlachty. Skrzetuskiemu konia oddałem i dostałem 50 do stosunków. Ale jak idę do Kmicica lub Wołodyjowskiego to nie ma żadnych nietypowych dialogów. Trzeba repa tradycyjnie wbijać z kimś pogadać po tym koniu czy to kolejny bug?

Offline Bandaro123

• Użytkownik
    Odp: Poparcie szlachty
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 25, 2011, 18:25:38 »
    Dobrze nie pamiętam, ale zagadaj z Zagłobą, może po tym jak cię pochwali będą nowe opcje. Jeśli dalej nic to najprawdopodobniej bug i wczytanie gry jest jedyną receptę na niego.

Offline Patryk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 29, 2011, 07:27:05 »
    wcześniejszego save'a niestety nie mam...
    A czy może być to spowodowane pokojem ze Szwecją? Bo była jakaś misja by odbić kogoś z zamku chyba. Zagłoba tylko mówi coś w stylu ,że muszę zrobić misję dla szlachcica a jak nie wykonam to nie będę bohaterem. A może -8 z Kazimierzem jest problemem? Nie chce mi się zaczynać od początku bo rok grabiłem kozackie wioski i 200k kasy mam a odpracowanie tego trochę potrwa. Ew. jak nie mam na żadnej szansy na przejście to mógłby ktoś zarzucić save'm?

Offline Michael1205

• Użytkownik
    • Mikel/ Michael1205/ Samborski
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 05, 2011, 16:07:23 »
    ja to robiłem niedawno więc powiem że trzeba pogadać z Zagłobą on Ci mówi o Kmicicu Skrzetuskim i Wołodyjowskim jesli w dialogu z nimi nie masz nadzwyczajnej opcji to pewnie jest bug, a co do pokoju ze Szwecją nie ma nic wspólnego tak samo ze stosunkami z Kaziem