Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kompania kilka pytań  (Przeczytany 968 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TravQ

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Kompania kilka pytań
    « dnia: Stycznia 23, 2011, 14:37:33 »
    Mam kilku kompanów i mam w ich sprawie parę pytań jeśli daję im punkty w Charyzmę czy działa to na zwiększenie limitu wielkości oddziału?
    I jeśli 2 moich kompanów ma punkty w plądrowaniu to one się sumują czy działają tylko u tego który ma najwyższy poziom?
    I czy np.w chirurgii czy pierwszej pomocy jest tak samo?

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: Kompania kilka pytań
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 23, 2011, 14:53:45 »
    Charyzma kompanów nie wpływa na nic jeśli są w oddziale bo jest to umiejętność osobista a  pierwsza pomoc czy chirurgia (plądrowanie nie pamiętam ale jeśli to umiejętność drużynowa to też)  tak poprawiają się statystyki ale jak dokładnie się sumują to nie wiem, gdzieś na forum widziałem taki schemat ale przez sklerozę nie powiem Ci gdzie wybacz :)
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5