Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Cześć!  (Przeczytany 1105 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Revial9090

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • ALLELUJA BRACIE!!
    Cześć!
    « dnia: Stycznia 18, 2011, 12:04:14 »
    Witam wszystkich użytkowników Tawerny!

W realu to na imię mi Daniel,mieszkam w wiosce zwanej Dębnicą Kasz.(woj.pomorskie pow.słupski).Ogólnie mam 14 lat,chodzę do szkoły i kiepsko się uczę.Nie będę gadał o rodzinie,bo każdy ma i każdy wie do czego się ją wykorzystuje :)

Jestem fanem książek,szczególnie przygodowych i fantasy.Przeczytałem wszystkie części Harry'ego Pottera i Tomki Szklarskiego.Z gier moimi ulubionymi są Mount&Blade Warband,Metin 2 i seria Gothic.

W przyszłości planuję być pisarzem i pisać książki,które już powoli wymyślam(nawet mam już tytuł i akcję powieści :).No to chyba tyle co o sobie powiem.Może jeszcze tyle,że,można rzec,jestem uzależniony od komputera,ale nie w stopniu takim,że siedzę przez cały dzień.A więc to tyle :)

Pozdrowienia dla użytkowników:Revial9090 - Daniel :)

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: Cześć!
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 18, 2011, 13:34:46 »
    Lubisz Serię Gothic to tak jak ja :) Życzę ci miłego pobytu na forum
    P.S A może opowiedział byś nam o swoim hobby ? :)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 18, 2011, 15:20:30 »
    Niby pomysł fajny, ale może jakaś próbka? W fachu pisarskim przetrwają tylko najlepsi...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline kubacho

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 18, 2011, 16:11:42 »
    Witaj Danielu. Miłośnik książek o Tomku...ostatnimi czasy nie często mi się zdarza spotkać takie osoby :) A jeszcze z zacięciem pisarskim... no no no Pozostaje mi tylko życzyć Ci powodzenia w realizowaniu takich marzeń ;)

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 18, 2011, 19:31:11 »
    Miłośnik książek, w przyszłości pisarz ... brzmi ciekawie :)

Podobnie jak Argaleb jest ciekaw jakichś próbek. Im wcześniej zaczniesz publikować i dawać teksty do poprawki, tym wcześniej zobaczysz, jakie popełniasz błędy i naprawisz je :)

Nie zrażaj się też krytyką, bo będzie ona towarzyszyła Tobie zawsze, niezależnie, co napiszesz :)

No i jak już pisałem jednego użytkownikowi - zacznij od krótkich opowiadań, nie rzucaj się od razu na kilkusetstronicową książkę :)

Pozdrawiam i również witam :)

Offline Revial9090

• Użytkownik
    • ALLELUJA BRACIE!!
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 18, 2011, 22:03:00 »
    Moje hobby? Moje hobby to szczególnie czytanie książek i gra na kompie.Lubie też grać w siatkówkę i piłkę nożną.A co do próbki pisarstwa,chętnie napiszę,ale jutro,bo dzisiaj jakoś mi wena odpadła :)

Offline Radh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 18, 2011, 22:49:01 »
    Witam wszystkich użytkowników Tawerny!

W realu to na imię mi Daniel
    ,mieszkam w wiosce zwanej Dębnicą Kasz.(woj.pomorskie pow.słupski).Ogólnie mam 14 lat,chodzę do szkoły
    i kiepsko się uczę
    .Nie będę gadał o rodzinie,bo każdy ma i każdy wie do czego się ją
    wykorzystuje
    :)

W przyszłości planuję być pisarzem i pisać książki
                                                                                           Pozdrowienia dla użytkowników:Revial9090 - Daniel :)
    Witam i z niecierpliwoscia czekam na pierwsze opowiadanie.Tylko wyjasnij jak mozesz,jak to jest z ta rodzina?
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.