Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Tworzenie postaci  (Przeczytany 22114 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Tworzenie postaci
    « dnia: Stycznia 17, 2011, 22:27:22 »
    Nie wiem czy taki temat jest, szukałam, ale nie znalazłam. Zadaniem tego wątku jest ułatwienie niektórym graczom dobór odpowiednich opcji w trakcie tworzenia naszej postaci. Takie opcje jak, dama dworu, czy złodziej dają graczowi specjalne punkty zdolności, bronie i przedmioty.

Niżej zamieszczam link do strony którą znalazłam dawno, dawno temu. Tak więc Ci gracze którzy nie są zdecydowani, lub uważają że wybór takich opcji nie ma znaczenia, mogą sobie to sprawdzić, a tym samym ułatwić kreowanie nowej postaci.
    Pozdrawiam.

>>>Tworzenie postaci<<<

Edit: Strona jest po angielsku, ale jak chcecie, to mogę zrobić tabelę w języku polskim.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2011, 22:43:12 wysłana przez Jagoda »

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Tworzenie postaci
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 17, 2011, 23:04:33 »
    http://www.mountblade.info/page/10
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=2933.0
    ;x

Właściwie, to między podstawką, a Warbandem różnic nie ma - W sequelu możemy wybrać sobie miasto, w którym zaczynamy, ale to na atrybuty, umiejętności wpływu nie ma...

Pozdrawiam!

Offline Shiroken995

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 17, 2011, 23:54:34 »
    Jagoda, tylko że to samo można poczytać (co Ci co doda) klikając przycisk "Strona główna Mount&Blade" o ile się nie mylę. Na przykład ten magiczny link http://www.mountblade.info/page/10. Do tego po Polsku.

EDIT: Trochę się pośpieszyłem. Z tym linkiem mnie NIFN wyprzedził.

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 18, 2011, 09:15:47 »
    Kurcze...A tak chciałam zabłysnąć :D A tak szczerze, to pamiętam jak grałam w M&B i w necie nigdzie nie było tego i w tedy jakoś przypadkiem znalazłam link, który wam podałam. No cóż, może innym razem ;)
    Pozdrawiam :D

Edit: Żeby nie robić bałaganu na forum, za co przepraszam, że zdublowałam temat. Szukałam, ale nie znalazłam tematu który opisał NIFN. W każdym razie dobrze było by połączyć te tematy, czyli mój wrzucić do wątku NIFN`a
    Pozdrawiam.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2011, 18:54:20 wysłana przez Jagoda »