Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mount&Blade na windows 7  (Przeczytany 1765 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline misio1717

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mount&Blade na windows 7
    « dnia: Stycznia 17, 2011, 12:36:20 »
    witam wszystkich serdecznie. mam pewien problem z MB mianowicie nie dziala mi na windows 7. odpalam gre, rozpocznij wszystko ładnie do momentu gdy rozdaje się status, nie mogę tam wziąć "start" ze przenosi mnie juz do gry. Dodam iż nie mam opcji wyboru wyglądu twarzy mojego bohatera jak to zazwyczaj bierze się nową grę... Gdy biorę quick match np oblaganie zamku wszystko dziala jak nalezy natomiast "kariery" juz nie odpale. U kolegi na XP dziala wszystko elegancko zreszta u mnie kiedys na XP tez dzialalo a na w7 juz nie... Moglby ktos cos poradzic co zrobic abym mogl zagrac w to na w7?? Bo to extra giera ;(

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Mount&Blade na windows 7
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 17, 2011, 15:11:40 »
    Spróbuj w opcjach (przed uruchomieniem gry ) zmienić directax 9 na directax7, zwykle to główna przyczyna nieprawidłowego działania gry.

Offline misio1717

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 18, 2011, 14:01:28 »
    panie up niestety to ni pomogło... wciążten sam problem nie mogę rozpocząć nowej gry...

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 25, 2011, 17:32:23 »
    Mam ten sam problem.
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze