Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Vikingr 1.0  (Przeczytany 55457 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    Odp: Vikingr
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 17, 2011, 18:08:19 »
    (click to show/hide)
    Ta-daaaaa!

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 17, 2011, 18:34:10 »
    A gdzie głowa!? FOTOMONTAŻ! ;)

Piękne cięcie, MMD :)
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 17, 2011, 19:25:59 »
    No to zaczynam ściągać...
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 17, 2011, 19:50:50 »
    Łeb 100 metrów dalej. Ogromna fontanna krwi  była :P.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 17, 2011, 20:24:21 »
    Mod świetny :D Jak na razie to widzę jeden poważny bug - sejmitary rusków są za szybkie, za silne i za długie.
    Screen z mojego pierwszego wejścia:
    (click to show/hide)

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 17, 2011, 20:32:01 »
    Cały Glaedr =D
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 17, 2011, 23:23:32 »
    Powiem Wam , że dawno już tak dobrze się nie bawiłem grając w Warbanda :-) Jak dla mnie nawet w teraz kiedy jest w fazie bety jest to najlepszy mod  i nie ma w tym przesady . Tan mod ma niesamowity klimat , który udziela się każdemu graczowi . Wojenne okrzyki , uderzanie tarczą o tarczę , okrzyki " Rape their womens ! " i róg który daje sygnał do ataku . w połączeniu z przepięknymi mapami daje niesamowity efekt . Jeszcze w połączeniu z muzyką Bathory... no istny cud miód . Jedyny mod który mogę porównywać klimatem to Hunt mod , reszta się umywa .

Mapy... tu mamy wybór map które maja swoje własne niepowtarzalne klimaty . Jak walka na krach jeziora , co chwilę wpadają do zimnej wody odważni Wikingowie ginąc za Thora ! Lub mapa zaczynająca się w lesie z gęstą mgłą w której co chwila pojawiają się jeźdźcy . Jest jeszcze wiele innych  jak obrona portu w której pojawiają sie statki Wikingów i pod gradem strzał wybiegają po to by rabować i palić !

Jak dla mnie mod to istna rewelacja , pojedynki wodzów na zamarzniętym jeziorze , Phyrex biegający z talizmanem Thora  na golasa zabijając każdego jednoręcznym mieczem :-)
    Śpiący jestem wiec opisuję moda tylko pokrótce , jutro wrzucę screeny i dopiszę coś jeszcze :-)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2011, 14:16:20 wysłana przez Wezyk »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 18, 2011, 00:06:33 »
    Phyrex? Pfff...ja go cisnę "na berserka":) Dowód? Myślicie że kto zabił go te trzy razy?

(click to show/hide)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 18, 2011, 00:49:48 »
    Serwer dość często jest 50/50 :)
    Fajnie się gra, naprawdę zajebiście :)

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 18, 2011, 00:53:53 »
    No rzeczywiscie,jest ten klimat,jest te "cos".Mod w sam raz na jakis konkretny event.Dzwiek rogu jest niesamowity.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 18, 2011, 12:27:44 »
    Glaedr, Argaleb@ Zamknęli wam ,,Galerię sław'' więc teraz tu będziecie offtopować i szpanować lolsuperziompr0statamiajazabiłemPhyrexa atynie? Gratulacje, dziecinada pierwsza klasa. A maskowanie prezentacji skilla pod chęcią pokazania buga jest po prostu śmieszne. Skończcie z tym.

Mod jest fantastyczny, klimat nieporównywalny z żadnym innym. Oczywiście są bugi (jak na przykład katapultowanie kogoś kto doszedł do końca mapy, o czym się przekonałem na własnej skórze :>), ale to przecież bardzo wczesna wersja! Troszkę irytuje brak różnorodności we frakcjach, ja na przykład nie umiem odróżnić Saksona od Wikinga. Rosjan można rozpoznać po pancerzach, Normanów-po tarczach i hełmach. Ale gdyby dodano jakieś elementy charakterystyczne, ułatwiłoby to grę, zwłaszcza komuś, kto tak jak ja ma wyłączone sztandary. :)
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 18, 2011, 14:22:55 »
    Ogólnie to tak:
    Mod wspaniały, czekałem na taki bardzo, bardzo, bardzo długo. Modele zrywają pape z dachu, wszystkie hełmy i tarcze dopieszczone do tego stopnia, że możemy np. w hełmie Giermundbu zobaczyć zagłębienia na okularze a tarcze mają zrobione imacze (postacie i tak źle trzymają je, no ale taka uroda tej gry :P). W ruskiej frakcji jest szłom z rodzaju wielkopolskich (jeden raptem na rusi taki znaleziono, także on jest bardziej polski, ale co tam :P) który wypada bardzo ładnie. Miło by było gdyby dodali słowian. Zwłaszcza że wiele itemów wymagałoby tylko lekkich przeróbek. Jakby co, to mogę stworzyć listę przedmiotów jeśli pomysł z frakcją słowian by się rozwinął.
    Pozdrawiam, do zobaczenia na serwerze ;-)
    Sława!

Offline Haller

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ponad gór omglony szczyt...
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 18, 2011, 14:27:51 »
    Mod rzeczywiście przepiękny (i pomyśleć, że to dopiero beta) ;) Uzbrojenie, mapy, realizm, nowy tryb gry...

Jest najwyżej na mojej liście najzajebistszych modów :D . Łeb w łeb z M&M.
    Jeżeli chodzi o bugi to jest ich mało szczerze mówiąc. Najbardziej boli mnie rosyjski sejmitar ; /  Przesadzona broń. Powinna być chociaż droższa.
    "Chwal dzień wieczorem, żonę - gdy spalona,
    Miecz, gdy wypróbowany, dziewicę, gdy za mąż wydana
    Lód - gdy się przeszło, piwo - gdy wypite."

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 18, 2011, 14:33:07 »
    Mnie bolą jedynie słabo zrobione specularki. Większość powierzchni świeci się tak samo albo w ogóle...

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 18, 2011, 15:15:08 »
    A mnie boli zasobożerność moda i nawalenie drzew na mapach.
    Mapy się długo ładują, częste jest wyrzucanie z serwera a tak pozatym mod całkiem łądny, tylko robiony pewnie przez snobów z dobrymi komputerami.
    Zero optymalizacji, pod tym względem porażka na pełnej linii.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.