Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mehmed Gerej brak postaci  (Przeczytany 2513 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lukass1613

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mehmed Gerej brak postaci
    « dnia: Stycznia 12, 2011, 02:20:45 »
    No więc problem jest dość poważny. Gram już ładnych parę godzin po stronie Rzeczpospolitej i otrzymałem od króla zadanie Nowy chan. Pogadałem z Zagłobą i powiedział, że trzeba pojeździć po miastach i go poszukać... Wszystko było by ok gdyby nie to, że nigdzie go nie ma. A żeby było jeszcze lepiej to nie ma opcji dialogowej o gereju u podróżników w karczmach, o pozostałych pretendentów do tronu mogę się zapytać a o Gereja nie... Ma ktoś pomysł gdzie on jest? Gdzieś czytałem,że w Siczy ale Szwedzi akurat u mnie w grze zajeli to miasto i tam też go niema. Proszę o pomoc albo o poprawnego save z tego zadania!
    pozdrawiam

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Mehmed Gerej brak postaci
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 12, 2011, 17:05:55 »
    To jeden z bugów OiM (u mnie też się tak zmył), cóż powiedzieć po prostu się zmył i trzeba zacząć gre od początku:)
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline lukass1613

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Mehmed Gerej brak postaci
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 12, 2011, 20:33:25 »
    ;/ No tak właśnie myślałem. Właśnie zaczynam nową grę ;)