Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Klany zagraniczne - dyskusja  (Przeczytany 1932 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Klany zagraniczne - dyskusja
    « dnia: Stycznia 11, 2011, 22:08:52 »
    Cześć, dział offtopic, więc pomyślałem, że przydała by się dyskusja o klanach zagranicznych. Jedynie takich, żadnych REF'ach, IPL'ach itp.

Przy pytaniu o jakiś nowy w stosunku do zawartości tematu klan, podajcie podstawowe dane:

Pełna nazwa:
    [b]Skrót[/b]:
    [b]Tag klanowy[/b]:
    [b]Strona (jeśli posiadają)[/b]:
    [b]Charakterystyka[/b]:
    [b]Ode mnie[/b]:

Kiedy jakiś klan został już zaprezentowany, możecie tutaj wypowiadać się na temat jego członków, ich organizacji, ogólnie tego, co o nich myślicie etc.

Zacznę i zademonstruję:

Co myślicie o klanie TKOS?

Pełna nazwa: The Kingdom of Swadia
    Skrót: TKOS
    Tag klanowy: ranga_nick_of_Swadia
    Strona: www.t-k-o-s.tk
    Charakterystyka: Całkiem niezły, dobrze zorganizowany klan, ewidentnie mistrzowie pojedynków, szczególnie ich elita, mają najlepszy serwer duelowy - często jest nawet 40 osób! Kojarzyć ich możecie z projektu Swadia RP server, tutaj link do tematu na Taleworlds, a resztę znajdziecie na ich oficjalnym forum:
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,148833.0.html
    Ode mnie: Należę do nich, dzisiaj zostałem przyjęty i jestem wesołym rekrutem, nie znającym jeszcze trudów życia żołnierza. Wygląda na to, że nie zważają tak bardzo na wiek, a bardziej na netykietę, dyscyplinę i ogólno pojętą inteligencję. Podoba mi się :)

Pozdrawiam,
    Dravic
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 11, 2011, 22:11:53 wysłana przez Dravic »
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Klany zagraniczne - dyskusja
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 11, 2011, 22:17:55 »
    Przecież Swadianie nie stosują skrótu? W każdym razie nigdy żadnego z tagiem nie widziałem. Poza tym, zamiast tego mogłeś dać linka do działu na talewords, gdzie są spisane wszystkie klany świata ;d
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Dravic

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 11, 2011, 22:43:52 »
    Skrót to skrót, a tag to tag. Przecież nikt nie będzie pisał wszędzie pełnej nazwy, więc np. na shoutbox'ie używamy skrótów.
    A tag masz pod skrótem -.-

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 11, 2011, 22:44:03 »
    Ty po prostu chciałeś się pochwalić, a nie zainicjować dyskusję. W sumie to nie widzę żadnych przeciwwskazań aby ten temat znalazł swoje miejsce w dziale dotyczącym multi Warbanda. Nie jest temat offtopowy, dotyczy konkretnie multiplayera.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 11, 2011, 23:19:17 »
    Klan pojedynkowy? Zaprezentuję wam BD:)

Pełna nazwa:
    Skrót:
    Tag klanowy:
    Strona (jeśli posiadają):
    Charakterystyka:
    Ode mnie:

Pełna nazwa: Bulldog
    Skrót: BD
    Strona: http://www.nditions.com/
    Charakterystyka i ode mnie: Jak dla mnie zdecydowanie naśmieszniejszy klan na świecie:) Goście niczego nie biorą na serio:) Podczas sparingu stosują niekonwencjonalne taktyki (wszyscy włócznie bojowe, tarcze huskarla i na golasa) i prawie zawsze je przegrywają. Natomiast jeżeli chodzi o duele to mają najlepszych graczy na świecie. Który doświadczony gracz nie słyszał o Phyrexie czy nie walczył na chambery z Hubelem? Jest to klan międzynarodowy, znajdziesz tam zarówno graczy z Islandii jak i z dalekiego Izraela:)

Co do Swadii. Nie wydają mi się jacyś super silni, organizują przyjemne turnieje to fakt, ale nigdy nie spotkałem się w ich szeregach z gośćmi takimi jak właśnie Phyrex:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Dravic

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 11, 2011, 23:50:09 »
    Nditions także miało dobry serwer duelowy, ale teraz niczym nie przyciąga. Osobiście zawsze (od kiedy powstał) wolałem serwer Swadii.
    Podobno teraz admini na Nditions robią takie jaja, że się w głowie nie mieści.

Grevious, chodzi ci o to, że mnie przyjęli? Cieszę się, owszem, ale temat nie powstał, bym mógł się pochwalić. Nie sądzę, by było czym - równie dobrze mogę jutro wylecieć, ponieważ jestem tylko rekrutem.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 12, 2011, 00:20:15 »
    Nditions także miało dobry serwer duelowy, ale teraz niczym nie przyciąga. Osobiście zawsze (od kiedy powstał) wolałem serwer Swadii.
    Podobno teraz admini na Nditions robią takie jaja, że się w głowie nie mieści.

Grevious, chodzi ci o to, że mnie przyjęli? Cieszę się, owszem, ale temat nie powstał, bym mógł się pochwalić. Nie sądzę, by było czym - równie dobrze mogę jutro wylecieć, ponieważ jestem tylko rekrutem.

No nie wiem...dla mnie duele Swadi są po prostu kiepskie:) Natomiast co do adminów NDitions to moim zdaniem wykonują świetną robotę, jaja robi sobie chyba tylko Baby_Wolf...ale on jest inny:) Tak czy siak uważam NDitions za serwer pod wieloma względami lepszy od Swadii. Poza tym nie bardzo rozumiem czemu miałbym się cieszyć z dużej ilości graczy na serwerze duelowym Swadi...tylko przeszkadzają, większość jest słaba a na dodatek lagują...ilość nie zawsze równa się jakość...

PS: Pozdrów Okochę:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 12, 2011, 14:14:14 »
    Również wolę Nditions , nigdy nie spotkałem się tam z sytuacją , że admini robią sobie jaja . Od dawien dawna gram na tym serverze więc wiem co mówię :)   Co do tego tematu to również mam podobne odczucie jak Grievous , lecz jak powstał to trzeba go używać .
    Uważam również , że  powinien znaleźć się w innym dziale .
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 12, 2011, 15:22:37 »
    Dravic, wygląda na to, że muszę potwierdzić słowa Grievousa... Piszesz dokładnie tak jakbyś chciał się pochwalić tym, że jesteś w ich klanie, mają mega dobry serwer, są cudowni i modlisz, że się do nich codziennie.
    Pisanie o tym, że nditions jest słabe mija się z celem. Admini są sprawiedliwi, nie są stronniczy. Dla mnie to najlepszy serwer duelowy. Tak jakoś się do niego przyzwyczaiłem.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Dravic

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 12, 2011, 16:12:58 »
    Nie wjeżdżajcie tak na mnie, ja się do nich nie modlę, po prostu podoba mi się TKOS.
    Ja piszę, co czytałem (słyszałem) o Nditions, samemu od miesiąca czy dwóch tam nie byłem. Jeśli wam się podoba, to OK.

Do administracji: Jeśli byście mogli, przenieście ten wątek w jakieś inne miejsce, np. do "Warband Multiplayer". Może faktycznie tak będzie lepiej.