Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dzikie Pola, muzyka z filmu Ogniem i mieczem  (Przeczytany 4574 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lukass1613

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Dzikie Pola, muzyka z filmu Ogniem i mieczem
    « dnia: Stycznia 11, 2011, 14:43:46 »
    Witam!
    Przeszukałem forum w poszukiwaniu podobnego tematu ale nie znalazłem. Gram w Dzikie Pola od paru dni i po 30 godzinach gry doprowadzają mnie już do szału te zawodzenia które nam zaserwowali jako muzykę. i tu moja prośba czy zna ktoś moda do Dzikich Pól który dodawał by muzyke z filmu Ogniem i mieczem? Znalazłem moda do pierwszego M&B bodajże Age of Turbulance ale po wrzuceniu muzyki do folderu music dalej w grze słychać te ludowe śpiewy a muzyki z OiM nie.:( Co źle zrobiłem? Jak się poprawnie wrzuca się nową muzykę? I jak sobie z tym fantem poradzić?  Prosze o pomoc.

Offline strysio

• Użytkownik
    Odp: Dzikie Pola, muzyka z filmu Ogniem i mieczem
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 11, 2011, 20:06:45 »
    Rozumiem Cię doskonale, ja od samego początku gram na OST Ogniem i Mieczem, tyle że w banalny sposób - wyciszam muzykę w grze i zapuszczam w aimpie ścieżkę krajewskiego:D
    Klan [RP] - nie ma lepszego klanu na Dzikich Polach ;)

Offline lukass1613

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 11, 2011, 22:08:42 »
    Heh ;) No właśnie. Pomimo usilnych prób nie udało mi się zmusić muzyki z filmu Oim do działania więc pozostaje winamp... Chyba, że ktoś jednak ma jakiś sposób?

Offline strysio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 12, 2011, 00:05:50 »
    Przy okazji, sama muzyka z OiM po pewnym czasie też się nudzi (niestety utwory są dość krótkie), także warto poszukać coś jeszcze. Muzyka z "Potopu" jest klimatyczna, lecz mało epicka; warto wrzucić coś z innych filmów, poszukać np. soundtracku z 1612 albo Tarasa; lub jakiś kostiumowych francuskich:) albo, jeśli jesteś ambitny i chcesz muzykę z epoki: Claudio Monteverdi. Niemniej jakby ktoś dowiedział się jak podmienić te pliki, także będę wdzięczny.
    Klan [RP] - nie ma lepszego klanu na Dzikich Polach ;)

Offline lukass1613

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 12, 2011, 00:34:10 »
    Owszem :) jestem ambitny. Jak już wczuć się w klimat to w 100% nie inaczej:). Nie poddam sie i jakby co dam znać jak rozwiązać ten problem. Pozdrawiam