Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG i STRATEGUS - z czym to sie je?  (Przeczytany 3797 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Avis

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    cRPG i STRATEGUS - z czym to sie je?
    « dnia: Stycznia 08, 2011, 22:38:42 »
    Witam,

Widziałem ostatnio kilka informacji o jakis modach cRPG i STRATEGUS (albo cos podobnego), które mają ponoć umożliwić rozgrywanie kampanii online. Czy ktoś bardziej obeznany, mógły napisać co to jest, ja się tego używa, ja to działa i skąd wziąć? Odpowiedni link też byłby dobry, bo jakoś wujek Google nie chce mi pomóc w tej kwestii.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: cRPG i STRATEGUS - z czym to sie je?
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 09, 2011, 13:50:48 »
    Witam,

Widziałem ostatnio kilka informacji o jakis modach cRPG i STRATEGUS (albo cos podobnego), które mają ponoć umożliwić rozgrywanie kampanii online. Czy ktoś bardziej obeznany, mógły napisać co to jest, ja się tego używa, ja to działa i skąd wziąć? Odpowiedni link też byłby dobry, bo jakoś wujek Google nie chce mi pomóc w tej kwestii.

Co do strategusa,bitwy są chyba po tym jak mija 24 godziny od spotkania się na mapie dwóch armii. Więcej nie wiem i nie jestem pewien tego co teraz powiedziałem na sto procent.

Co do cRPG,www.c-rpg.com o ile dobrze pamiętam,rejestrujesz tam swoj nick z gry(ten profil ktorym chcesz grac w cRPG) wymyslasz haslo,i jazda ! :D Wszystko co kupisz na stronie netowej masz pozniej w grze za friko,podczas rozgrywek zarabiasz pieniadze itd. Pozdrawiam i mam nadzieje ze chociaż trochę pomogłem.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 09, 2011, 15:40:43 »
    Wszystko jest w temacie cRPG... Nie wiem czemu kurna ludzie robią 5 tysięcy tematów o crpgu. Strona to www.c-rpg.net .

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Avis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 09, 2011, 17:22:51 »
    Nie znalazlem tematu o tym, czym jest crpg, a na podawanej przez Was stronie jest tylko instrukcja instalacji i placenia. A ja chcialem spytac, z czym to sie je? No bo to nie jest intuicjne, chyba przyznacie - mapa kampani jest w ciaglym ruchu, czy w jakis dziwny sposob sie jednak pauzuje gdy staję? Czy zasady gry sa takie same jak na singlu? Czy każdy moze probowac byc krolem, czy jest jak w MB1, ze mozna tylko sluzyc krolom ewentualnie? Co sie dzieje z moja postacia/armia gdy wychodze z gry? Czy mozna podrozowac w jednej armii z innymi graczami? Ogolnie, jakis skrocony opis rozgrywki bylby bardzo miły. No i poruszenie kwestii finansowych też, bo jak sie okaze ze musze jeszcze doplacic 200 zeby sobie zagrac w moda, albo ze im wiecej wydam, tym bede lepszy, to mnie to srednio bawi.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 09, 2011, 17:26:28 »
    Gracze są podzieleni na frakcje, każdy jest jakby wasalem, dowodzi botami. A kasę i expa zarabia się chyba jak w normalnym cRPG. Poza tym- http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4990.0 Wysil się kurna, to jest dział do rozmów o MultiPlayer, nie o modach D;
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Avis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 09, 2011, 23:40:43 »
    Bardzo dziekuje i przepraszam za pomylke, domniemywalem, ze z racji specyfiki moda, informacje na jego temat znajdą się tutaj. Temat w zasadzie do skasowania zatem. Raz jeszcze dziękuję i przepraszam