Moje postrzeżenia na temat bugów map:
Old Mine - na końcu mostu jak się jakoś specjalnie wejdzie to cię w górę wyrzuca ,na dodatek można wejść na sam szczyt góry (kopalni)
Downtown - mastery poza mapą oraz po fortepianie w domku można wejść na dach
Old Cementary - w krypcie jak się do ściany podejdzie to cię w górę wyrzuca
Costal Vilige - przy większej liczbie graczy na jednym ze spawnów ostatni gracze spawnią się w wodzie i topią amunicję
Jak się gra na galeonach to nie wiem ale muszkieter i pikinier polski mogą mieć ubranka lucky dogsów i jak się z nimi zrespisz to cię mocno buguje
Nostalgia Town - spawn przy zagrodzie z końmi - jak się po drabinie wejdzie do i pójdzie w lewo to można wejść do tego nad bramą , oraz na środkowym balkoniku ściana pod schodami pozwala wejść do środka po drodze ukazując gniazdo Charego Portfela
Kraków - na longu jet taka małą drabinka oparta o ścianę jak się na niej po kucaku wejdzie to się poza mapą znajdzie
Golden Fields - czy tylko mi się wydaje czy mastery na młynie są TROSZKĘ zbyt często ?
Costal Vilige - da się wejść na dach kościołą i ostrzeliwać wroga z góy - ale nie wiem czy to warto usówać (wypowiedzcie sie)
Psioł - po drabince na jednym spawnie i po płocie na drugim da się wejść na domy
Eastern Blackwoods - radziłbym to uatrakcyjnić bo nikt na tym nie gra ...
Eagels Nest - błągam usuńcie te zabawki admina na dole bo to denerwóje
Jak się czasami bierze nakrycie głowy to prześwituje przez nie fryzura
A i oczywiście panel admina usprawnić - móc odmutować zmutowane osoby + kilka innych rzeczy
Inwazja - da się zrobić żeby boty nie backstepowały ? oraz żeby nie chamberowały ? i żeby nie miały sztywno wytyczonych tych samych dróg ? Czemu chorąży z 20 cm flagą zadaje damage paliadą ? mogą się na eagels nescie nie zatrzymywać przed wejściem ?
Przepraszam bardzo ale nie rozumiem czemu na detmachu nie można brać połowy jednostek ?
O galeonach wolę się nie wypowiadać ...
A i na Squad leadersach ledwo co ię ruszyłem piechotą ,starałem się ruszyć kawą ... po prostu za trudny do ogarnięcia panel sterowania
Tworzenie postaci - dajcie możliwość tworzenia murzynów ;)