W ciągu całego dnia wysłałem trochę tych bugów, mam nadzieję, że pomogłem :)
Dobra robota ;)
Pamiętajcie że to beta i jest wiele baboli. Odniosę się do tych celowo zmienionych rzeczy, tak więc:
balans broni jest trochę do d***, przynajmniej według mnie balans z poprzedniej wersji był lepszy. *teraz moskale biorą berdysz i brną na pałe w skupisko wrogów i nawalają na lewo i prawo, reszta broni też jest spamerska. poza tym jedna kamizelka jest niewidzialna ale nwm która.
Berdysze będą prawdopodobnie mocno spowolnione, plus jakieś pomniejszenie obrażeń...
*Tak mniej więcej to wyglądało, choć nie miałem zamiaru robić tego aż tak OP. Po prostu brak czasu...Ogólnie temat do "balansu" i tam rozwinę problem... balansu ;P .
Okiem osoby która poprzednio w Deludża mp grała jeszcze jak nazywał się WFaS: ataki kolby muszkietu są chyba trochę zbyt szybkie - w walce 1v1 nie miałem najmniejszego problemu z zaspamowaniem przeciwnika uzbrojonego w szablę (nie pomnę teraz dokładnie którą)... to była właściwie formalność.
EDIT: przepraszam, wydawało mi się że piszę w wątku o balansie.
Zapraszam do dodania tego do bugtrackera, bo nie mamy tego jeszcze.
Są już odpowiedzi na Wasze sugestie i raporty.
https://sites.google.com/site/wfasmod/Cześć od ręki zrobił Daedal, sprawa balansu to dłuższe posiedzenie, po obgadaniu tematu.