Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z wczytywaniem zapisu.  (Przeczytany 954 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline artban

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z wczytywaniem zapisu.
    « dnia: Stycznia 07, 2011, 15:16:42 »
    Witam.
    Od jakiegoś czasu gram w M&B, wczoraj (miałem 349 dzień) w trakcie gry ktoś mnie zawołał, oszczędzając na czasie wyłączyłem grę z alt+F4, wiedziałem wtedy, że zapis automatyczny jakiś tam jest bo wcześniej byłem w jednym z miast. Dzisiaj odpalam kompa, chciałem sobie pograć, wybieram wczorajszy zapis a tu mi blue screen wchodzi... :/ tzn. ładuje się chwilę (czasem nawet się pojawia  mapa strategiczna)  a później zwiecha. Sprawdzałem czy to nie wina systemu- nie, to wina zapisu bo inne rodzaje rozgrywki (lub nawet nowa gra)  działają normalnie. Przywracałem nawet stan kompa- nic :/ I teraz moje pytanie- co z tym zrobić? Postać jest nawet fajna więc średnio mi się chce zaczynać od nowa.

Z góry dzięki za pomoc.

Edit:
    Już do zamknięcia :) Wszystko zaczęło chodzić dobrze, w sumie to dalej nie wiem czemu był blue screen pewnie wina karty graficznej bo to tylko laptop. Tak czy inaczej dobrze, że już po wszystkim :]
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2011, 23:43:32 wysłana przez artban »