Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gra pomimo spełnionych wymagań zacina się (wczoraj chodziła 200 FPS)...  (Przeczytany 2099 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Inquisitio

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam,

Wczoraj skończyłem grać w M&B : Warband , wszystko było normalnie , wyłączyłem grę , komputer itd.Dziś uruchamiam , i tu pierwsze zaskoczenie gra ładowała się ok.5 minut (!!) , po wejściu do gry okazało się , że cały czas się zacina - takie krótkie ścinki co sekundę.Grę mam na Steamie więc próbowałem naprawić ją opcją "verify integrity of game cache" , ale nic to nie dało.Wszystkie inne gry , któe mam na PC (Bad Company 2 , Left 4 Dead 2 itd.) chodzą normalnie tylko M&B się zacina.Mój sprzęt to :

AMD Phenom II X4 955 Black Edition
    4 GB RAM DDR 3 Kinston HyperX
    HD 4650 1GB

Przed reinstalacją gry chcę tu napisać i poprosić Was szanowni forumowicze o powiedzenie mi czy ktoś już to miał , jak to naprawić itd.

Pozdrawiam ,

Inquisitio

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Gra pomimo spełnionych wymagań zacina się (wczoraj chodziła 200 FPS)...
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 07, 2011, 12:36:24 »
    Spróbuj w opcjach gry zmniejszyć tekstury cieni itp, potem directx9 zmień na directx7 gra nie powinna się już zacinać.

Offline Inquisitio

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Gra pomimo spełnionych wymagań zacina się (wczoraj chodziła 200 FPS)...
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 07, 2011, 12:43:29 »
    Nie pomaga , to nie kwestia wymagań (i opcji graficznych) bo mój komputer spełnia je wielokrotnie , tym bardziej , że wczoraj gra chodziła jak w temacie 200 fps na mapie na 140 graczy na 22nd_siege :)