Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Błąd z Ucztą ?  (Przeczytany 934 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Micckola

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Błąd z Ucztą ?
    « dnia: Stycznia 06, 2011, 13:43:27 »
    Witam!

O tuż mam taki problem (Błąd?)
    Po długiej służbie u króla Swandii, postanowiłem stworzyć własne królestwo ~1100 renomy itp. ale mniejsz o tym.
    Postanowiłem że zaatakuje Khanat Khergitów (Mieli najmniejsze terytorium) więc zatakowałem Zamek jako 1, ok udało się.
    Zamek stał się automatycznie Stolicą, więc od razu zorganizował ucztę (Żonaty) i pojechałem podbijać resztę.
    Udało mi się więc postanowiłem przenieść stolicę do jakiegoś NORMALNEGO Miasta.
    Przeniosłem więc na cześć podbicia całego królestwa Khanat Khergitów zorganizować ucztę w Nowej Stolicy, a tam mi pisze, że Trzeba poczekać 6 dni coś tam
    No dobra poczekałem, misja z ucztą znikneła itd. Więc postanowiłem znów spróbować i znów ten sam komunikat, więc postanowiłem pojechać do tego zamku
    Patrze a tam dalej jest uczta i nikogo nie ma...

I teraz Pytanie jak to Anulować ? W dzieniku nie mam żadnego zadania Próbowałem przenieść stolicę z powrotem do tego zamku, ale dostałem komunikat od Żony
    że uczta trwa i muszę czekać, tylko ja o ile pamiętam to uczta ma 15 dni a już te 15 dni mineły...

Offline mikid95

• Użytkownik
    Odp: Błąd z Ucztą ?
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 06, 2011, 15:37:07 »
    Nie wiem, może chodzi o to, że nie masz lordów? :)

Offline Micckola

• Użytkownik
    Odp: Błąd z Ucztą ?
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 06, 2011, 17:20:53 »
    Mam ich dużo tylko chodzi o to czemu ta uczta się nie anulowała jak jej nie ma nawet w questach.