Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem - Warszawa  (Przeczytany 3898 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Asder

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem - Warszawa
    « dnia: Stycznia 06, 2011, 09:43:52 »
    Mam problem z misją specjalną, chodzi o odbicie Warszawy, gdy szwedzi zajęli. Problem trochę skomplikowany, więc opisze prostym językiem.

Otóż:

Miałem zanieść list do Króla Jana Kazimierza,w tym liście było pewnie napisane, że Szwedzka armia nadjedzie zająć Kraków i Warszawe., Ja długo szukałem Króla, po (chyba) 2 dniach odszukałem Króla, który odbija Kraków,  wraz z 20 szlachcicami, ale on mi nic nie mówił wtedy, żeby podbić Warszawe, odbili, potem ja się kręciłem kilka, dni, kiedy oni podbili już Warszawe, więc pojechałem do Warszawy oddać list(czy misję, nie pamiętam), wtedy powiedział, że dał mi list, i mam zgłosić szlachciców, by odbili Warszawę...i tu jest problem, gdy Warszawa jest już zajęta. To co ja mam robić??

Offline Bandaro123

• Użytkownik
    Odp: Problem - Warszawa
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 10, 2011, 23:17:30 »
    Mam nadzieję że 4 dni to nie jest aż takie wielkie spóźnienie.

Musisz wczytać save, innej drogi nie ma, sam miałem kiedyś taki problem, wczytałem save z 10 dni przed i pędziłem jak najszybciej do króla zanim nie zajął Warszawy. Choć to że król nie miał wcale takiego zamiaru to już inny problem...

Offline Asder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 14, 2011, 17:00:40 »
    A masz może swój sejv od momentu dostania misji po podbiciu warszawy?!

Bo ja dałem "Zapis Automatyczny" i nie mogę wybrać sejwów :((

Offline Bandaro123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 14, 2011, 23:24:16 »
    Mam save, ale wieki po podbiciu Warszawy, kiedy jestem marszałkiem, Ukraina już prawie nie istnieje, a ok. połowa jej jest moja. Innymi słowy nie mam savu po podbiciu Warszawy, tylko wiele wiele dalej.

Offline Asder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 15, 2011, 16:49:25 »
    Szkoda, popytam się na forum czy ma ktoś save, po podbiciu Warszawy albo lekko przed.