Cześć jestem nowy na tym forum , szukam paru modów do Mount & Blade Warbrand , nie znam się na modach bo nigdy na nich nie grałem , zainstalowałem dzisiaj pierwszego moda Floris Mod Pack , słyszałem o nim dużo dobrego , bardzo mi się spodobał lecz strasznie dużo bugów ma , co 5 min mnie wywala do pulpitu , często podczas bitwy mam zawieszenie i musze wyłączać grę procesami ( altc + ctrl + delete ) i dużo dużo więcej i dlatego nie gram na tym modzie , nie wiem jak szukać modów szczerze więc postanowiłem napisać tu prośbę o mody i nie chciałem przeszukiwać całego forum w poszukiwaniu moda , tutaj napisze żeby darować sobie szukanie .
A więc chce moda dzięki któremu mogę się przyłączyć do armi i być żołnierzem , dostawać awanse , służyć itd ... dobrze by było gdyby jeszcze towarzysze jakich mam jak wejde do miasta to ze mną też wejdą i za mną będą chodzić , żeby pare nowych przedmiotów doszło i żeby trochę mi grę urozmaiciło :D chciał bym moda który urozmaica grę dodając pare rzeczy pare nowych możliwości itd ... Chciał bym też moda który zmienia czasy w Rewolucje amerykańską ( 1775 ) i polećcie mi jakieś fajne mody , naprawdę nie znam wogóle się na modach proszę polećcie mi też mody
A ważne ! mam wersje 1.153 a i też jest ważne żeby najlepiej był po polsku