Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SZUKAM MODA... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)  (Przeczytany 332050 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline matusieee

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: SZUKAM MODA... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)
    « Odpowiedź #1020 dnia: Listopada 20, 2012, 19:19:55 »
    dzieki bardzo zaraz zciagam i sprawdze to

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #1021 dnia: Listopada 21, 2012, 15:21:04 »
    Husar ten mod o ktory pytasz to freelancer.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1022 dnia: Listopada 21, 2012, 15:36:43 »
    Kurczę Husar, teraz zauważyłem, że pytałeś też o to w dziale M&B i tam ci odpowiedziałem, zamiast usunąć to, bo to nie ten dział...
    To jest freelancer. Jest wbudowany w kilka modów, Brytemwaldę, AD1257, Blue Blood i na pewno jeszcze w inne. Ale szczerze mówiąc to jest takie granie dość nudne, choć dobre na sam początek dla paru lvli

Patrz co i gdzie piszesz.

Offline Lazybones

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1023 dnia: Listopada 24, 2012, 11:35:20 »
    Szukam paczki epickich piosenek do Warbanda - przykładowo coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=f71DWpgO9uw tylko przystosowane już do plików Warbanda. Będę wdzięczny ;> Szczególnie pierwsza, druga i trzecia piosenka unoszą mą duszę do innego świata.

Offline huth

« Odpowiedź #1024 dnia: Listopada 24, 2012, 12:35:11 »
    Ja znam tylko music pack Uthreda http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,115960.0.html ale nie wiem jak on się będzie zachowywał na najnowszym WB, bo jest dość stary. Z tego co się orientuję to podmiana muzyki w grze nie jest specjalnie skomplikowana, na pewno gdzieś jest instrukcja.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1025 dnia: Listopada 24, 2012, 12:43:09 »
    Muzyka to prosta rzecz. Ja przynajmniej jak to robiłem, to trzeba było jedynie zmienić format pliku z na przykład mp3 na ogg, zmienić nazwę pliku na taki jaki znajduje się w grze, podmienić i zacząć grę i wszystko powinno działać.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    « Odpowiedź #1026 dnia: Listopada 25, 2012, 08:30:27 »
    Witam szukam moda z okresu średniowiecza , przydał by się być grywalny a nie po 1godzinie już się nudzi. Proszę o szybką odpowiedz i podanie linka jak można , będę wdzięczny.
    Liczba postów przeniesiona na konto: Vizioner.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1027 dnia: Listopada 25, 2012, 12:29:07 »
    Chłopie, ze średniowiecza? Chodzi Ci o normalne państwa, czy jedynie o styl, uzbrojenie?
    Modów o średniowieczu jest od groma, jeśli chodzi o historyczny to Europe 1200
    http://www.moddb.com/mods/europe-1200-warband
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline huth

« Odpowiedź #1028 dnia: Listopada 25, 2012, 13:06:22 »
    aż tak ich dużo znów nie ma... ale są te największe: Brytenwalda, AD 1257, 16th Century(to już trochę po średniowieczu), no i mniejsze, np. Blue Blood, choć ten jest raczej nudny.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1029 dnia: Listopada 25, 2012, 13:12:26 »
    aż tak ich dużo znów nie ma... ale są te największe: Brytenwalda, AD 1257, 16th Century(to już trochę po średniowieczu), no i mniejsze, np. Blue Blood, choć ten jest raczej nudny.
    Chodziło mi ogólnie o mody, w których da się zauważyć średniowiecze. Nie sprecyzował, czy ma być to historyczny. Nawet Floris  można potraktować jako średniowieczny mod, bo na tych czasach się opiera, a to, że nie ma historycznych państw tylko wymyślone to już nie jest ważna sprawa, spytał się jedynie o mod z okresu średniowiecza.

Offline huth

« Odpowiedź #1030 dnia: Listopada 25, 2012, 14:37:56 »
    Floris jest pseudo-średniowieczny, tak jak i całe M&B, jak się ktoś pyta o okres średniowiecza, to ja rozumiem, że chodzi mu o jakiś mod osadzony w tych czasach, a nie jakąś luźną wariację ze średniowiecznym uzbrojeniem :)

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    « Odpowiedź #1031 dnia: Listopada 25, 2012, 20:16:17 »
    O realistyczne ale nie Europe1200 bo strasznie duża mapka bardzie w stylu Brytewland
    Liczba postów przeniesiona na konto: Vizioner.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #1032 dnia: Listopada 26, 2012, 14:15:43 »
    Drogi Kolego to ze jest duza mapka to raczej chyba plus po drugie przynajmniej sa wszystkie panstwa europy z tamtego okresu.

Offline huth

« Odpowiedź #1033 dnia: Listopada 26, 2012, 20:48:40 »
    Niestety, ale często twórcy modów popełniają bardzo podstawowy błąd, czyli robią wielką mapę, bo niby jest takie pokazowe i fajne, tylko że zapominają ją zapełnić spawnami i lokacjami :) W Brytenwaldzie jest duża mapa, ale jest gęsto wypełniona, natomiast już w takim AD 1257 jest znacznie gorzej i granie bez używania ctrl+spacja to straszna nuda.

Offline Obi_Wan_Kenobi_Snajper

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #1034 dnia: Listopada 26, 2012, 22:04:51 »
    A jest jakiś mod/powstaje o Wiedźminie :D