Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SZUKAM MODA... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)  (Przeczytany 330544 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: SZUKAM MODA... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)
    « Odpowiedź #825 dnia: Lipca 27, 2012, 16:53:18 »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ezio2322

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #826 dnia: Lipca 29, 2012, 15:20:46 »
    Cześć, szukam moda/mini moda na walkę dwiemia broniami.

Offline SzaryWiewiór

• Użytkownik
    « Odpowiedź #827 dnia: Lipca 29, 2012, 16:10:22 »
    Witam
    Szukam moda o wojnie secesyjnej, najlepiej na wersję 1.153. Miło by było gdyby w modzie znalazły sie karabiny typu Springfield Lee Enfield itp.itd. Grałem już w western moda (na podstawke) i jakoś nie zachwycał bardzo, nie można było się nawet do resztek konfederatów przyłączyć (przynajmniej taki n00b jak ja nie wiedział).
    Z góry dzięki :)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2012, 20:19:37 wysłana przez SzaryWiewiór »

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #828 dnia: Lipca 29, 2012, 22:35:15 »
    Nie ma czegoś takiego

Witam
    Szukam moda o wojnie secesyjnej, najlepiej na wersję 1.153. Miło by było gdyby w modzie znalazły sie karabiny typu Springfield Lee Enfield itp.itd. Grałem już w western moda (na podstawke) i jakoś nie zachwycał bardzo, nie można było się nawet do resztek konfederatów przyłączyć (przynajmniej taki n00b jak ja nie wiedział).
    Z góry dzięki :)
    http://forums.taleworlds.com/index.php/board,235.0.html - na 1.143, ale bez problemu możesz pobrać i zainstalować 1.143 w innej lokalizacji niż 1.153

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Piwa: -11
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #829 dnia: Lipca 30, 2012, 11:53:07 »
    Pobierz sobie Kengeki 1.8

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #830 dnia: Lipca 30, 2012, 18:15:00 »
    Który z obecnie tworzonych modów dotyczących ery napoleońskiej jest najlepszy? na single...
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline Paczuch

• Użytkownik
    « Odpowiedź #831 dnia: Lipca 30, 2012, 19:19:10 »
    Poszukuje modyfikacji w której będzie IIWŚ czy coś w tym stylu, na singleplayer, wersja Warband'a - 1.153. Z góry dzięki.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #832 dnia: Lipca 30, 2012, 19:35:28 »
    Radziłbym Ci zagrać w mody na multi, jeśli chodzi Ci o tematyke II WŚ. Jak na multi byś chciał to China Battlefield lub nasz polski Festung Breslau.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Marciohan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #833 dnia: Lipca 31, 2012, 16:33:12 »
    Szukam moda fantasy pod wersję Warbanda 1.103! PRZECZYTAJ DO KOŃCA! Chcę, aby mod był po polsku i zawierał TYLKO elementy fantasy (ogry, trolle, orki, gobliny, elfy, ludzi). Może być po angielsku ten mod, ale żeby było spolszczenie do niego! Bardzo mi zależy! Proszę o odpowiedź!

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #834 dnia: Sierpnia 01, 2012, 12:36:47 »
    Zły dział. Od tego jest specjalny temat, do tego PRZYPIĘTY.

Jeśli zaś chodzi o mody fantasy, jest ich dość niewiele i większość z nich działa na wersji 1.143 najczęściej wymagają też WSE. Jeśli chodzi o ich polskość... naucz grać się po angielsku, albo sam przetłumacz. My, Polacy z natury leniwi jesteśmy ;)

Z tego co wiem, żaden mod fantasy obecnie nie ma polskiej wersji (nie licząc zbanowanego Wiedźmin moda, do którego linki zostały usunięte, podobnie jak twórca tegóż moda.)

Mody działające pod 1.143 (fantasy)

1) Extra Invasion Mod (totalna mieszanka wszystkiego co możliwe: Tolkien'a, Japonii i Chin, Nowoczesnego Świata, Okresu Napoleońskiego, Zombie, Halo itd. itp. tzn. że możesz grać rycerzem w płytówce z karabinem snajperskim. Przypuszczam, że jest tego znacznie więcej. Osobiście nie znoszę tego moda. Głównie na multi, ale ma też bardzo słaby single. Waży ok. 700 MB)

2) DayDream demo (single player, jeszcze demo, ale warto pobrać. Autorzy się postarali. Jedyne co przeszkadza: gdy grasz łowczynią, występuje bug z niewidzialnymi wrogami, ale można ich trafić ;))

3) Hornburg beta (multi, na podstawie Władcy Pierścieni. Twórcy koncentrują się na bitwie o Hornburg, czyli Helmowy Jar)

4) Adalonia beta (single, JEST PL, obecnie we wczesnej fazie rozwoju. Twórca też Polak, wydał chyba już trzy mody, więc ma doświadczenie. Możesz grać szkieletorem, elfem, zombie lub człowiekiem)

5) Magician mod (single, możesz używać czarów, osobiście nie grałem, ale po opiniach widzę, że to jeden z lepszych modów)

6) The Gathering Storm: Wheel of Time beta (ostatnia wersja 0.2.7c na podstawie powieści z cyklu koła czasu, angielska wersja)

7) Najważniejsza pozycja: Prophesy of Pendor 3.5 - jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy, mod szlifowany przez mistrzów. Występują elfy (Noldorowie), zakony rycerskie, Heretycy, Wyznawcy kultu węża i wiele innych, pomniejszych frakcji. Chyba jeszcze nie ma PL, ale można użyć spolszczenia z podstawki (będzie niekompletne, ale lepszy rydz niż nic).

To tyle ode mnie.
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #835 dnia: Sierpnia 01, 2012, 13:07:17 »
    1) Extra Invasion Mod (totalna mieszanka wszystkiego co możliwe: Tolkien'a, Japonii i Chin, Nowoczesnego Świata, Okresu Napoleońskiego, Zombie, Halo itd. itp. tzn. że możesz grać rycerzem w płytówce z karabinem snajperskim. Przypuszczam, że jest tego znacznie więcej. Osobiście nie znoszę tego moda. Głównie na multi, ale ma też bardzo słaby single. Waży ok. 700 MB)
    Ja go trochę lubię , ale wole Nord Invasion .

Offline Saymon321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #836 dnia: Sierpnia 01, 2012, 17:49:59 »
    Poszukuje nowego moda bo grałem w Nową Ojczyznę ale mi się znudził moje wymagania:
    - Nowe królestwa
    - Nowa mapa
    - Więcej do budowania w wioskach,miastach,zamkach
    - Nowe jednostki
    - w języku Polskim ale jak mod będzie dobry to nie musi być
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 01, 2012, 20:53:18 wysłana przez Saymon321 »

Offline Xsardas333

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • Za Imperium! DaRKsIDer is BACK!
    « Odpowiedź #837 dnia: Sierpnia 01, 2012, 18:12:13 »
    Jest wiele takich modów. Sprecyzuj, bo chyba większość dużych modów to spełnia.

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #838 dnia: Sierpnia 02, 2012, 18:51:11 »
    - Więcej do budowania w wioskach,miastach,zamkach
    Co do budowania , np Sale posłańców?

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #839 dnia: Sierpnia 02, 2012, 18:54:27 »
    Pobierz sobie np:1257 AD
    W tym modzie jest bardo  wielka mapa świata  ,jest polska
    Dużo opcji.