Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SZUKAM MODA... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)  (Przeczytany 329532 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: SZUKAM MODA... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)
    « Odpowiedź #510 dnia: Lutego 20, 2012, 18:22:09 »
    ałtsajder , Można jakoś przyśpieszyć pobyt w miastach przez lordów Co do konia, to nie mogę go wcale używać, daję go do użytku przed bitwą a w trakcie rozpoczynam pieszo. Ostatnia sprawa, czy po każdym wzięciu do niewoli muszę rozpoczynać swoją karierę od nowa ?

Offline krulik661

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #511 dnia: Lutego 20, 2012, 20:50:15 »
    Witam. Szukam modu Lord Of The Rings do Mount&Blade Warband. Najlepiej żeby był po polsku, ale jeżeli nie ma to po angielsku też może być.

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #512 dnia: Lutego 20, 2012, 22:21:20 »

Offline krulik661

• Użytkownik
    « Odpowiedź #513 dnia: Lutego 21, 2012, 09:50:00 »
    Nie działa link, bo byłem już wcześniej na tej stronie. Multiupload przecież zablokowali.

Szukam modu Lord Of The Rings do Mount&Blade Warband. Najlepiej żeby był po polsku, ale jeżeli nie ma to po angielsku też może być.

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #514 dnia: Lutego 21, 2012, 10:57:38 »
    mam pytanie może nie na temat ale jak zrobić żeby z biednego miasta zrobić bogate mam 3 miast 1 jest bogate a 2 biedne szukałem ale nie mogę znależć bardzo proszę o pomoc i jeszcze raz przepraszam że pisze nie na w tym temacie
    Oczywiście.Zapraszamy do działu modding.Szukaj tematów związanych z TweakM&B.W tym narzędziu masz możliwość zwiększenia zamożności miast, wsi, zamków.Ale licz się z tym, że odbije się to ma sile przeciwników - wkońcu  tym samy i oni stają się bogatsi

ałtsajder , Można jakoś przyśpieszyć pobyt w miastach przez lordów Co do konia, to nie mogę go wcale używać, daję go do użytku przed bitwą a w trakcie rozpoczynam pieszo. Ostatnia sprawa, czy po każdym wzięciu do niewoli muszę rozpoczynać swoją karierę od nowa ?
    Nie wiem :p Nigdy nie dostałem się do niewoli.Jeżeli chodzi o Lorda, to nic nie zrobisz....Musisz czekać, albo zwolnij się ze służby i przejdź do takiego, który ma ziemie na obrzeżach Królestwa i sąsiaduje z wrogiem.Ten zawsze się bije...

Witam. Szukam modu Lord Of The Rings do Mount&Blade Warband. Najlepiej żeby był po polsku, ale jeżeli nie ma to po angielsku też może być.
    Nie działa link, bo byłem już wcześniej na tej stronie. Multiupload przecież zablokowali.

Szukam modu Lord Of The Rings do Mount&Blade Warband. Najlepiej żeby był po polsku, ale jeżeli nie ma to po angielsku też może być.
    Nie musisz co chwilę odświeżać..
    Modyfikacja taka istnieje, ale tylko pod Multiplayera.Dotyczy Bitwy o Helmowy Jar.
    Inne mody to porzucone alfy.Strasznie zbugowane, niedorobione...Nie polecam!

Offline krulik661

• Użytkownik
    « Odpowiedź #515 dnia: Lutego 21, 2012, 13:11:25 »
    A macie jakiegoś moda do Warbanda, który zmienia wszystko? Najlepiej po polsku, ale tego nie wymagam.

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #516 dnia: Lutego 21, 2012, 13:20:02 »
    ...Nie wiem :p Nigdy nie dostałem się do niewoli.Jeżeli chodzi o Lorda, to nic nie zrobisz....Musisz czekać, albo zwolnij się ze służby i przejdź do takiego, który ma ziemie na obrzeżach Królestwa i sąsiaduje z wrogiem.Ten zawsze się bije...
    Nie wiem jak w innych modach ale we Florisie którego częścią jest Freelancer to po wydostaniu się z niewoli jak ponownie dołączyłem do lorda (z tego samego królestwa co wcześniej) to dostałem ten sam stopień co przed niewolą.

A macie jakiegoś moda do Warbanda, który zmienia wszystko? Najlepiej po polsku, ale tego nie wymagam.
    Może Prophesy of Pendor. Nowa mapa, nowe frakcje, przedmioty i jednostki.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline adrianno1000

• Użytkownik
    « Odpowiedź #517 dnia: Lutego 21, 2012, 16:15:42 »
    help nie chce robić nowego tematu na który wystarczy 1 odpowiedz,więc tak nie umiem wkleić i spolszczenia do florisa i florisa do werbanda help.To jest o wklejeniu moda więc...

Offline diego16d

• Użytkownik
    « Odpowiedź #518 dnia: Lutego 21, 2012, 16:46:50 »
    Folder Florisa kopiujesz do katalogu modules, natomiast spolszczenie Florisa kopiujesz do katalogu z modem.

Offline adrianno1000

• Użytkownik
    « Odpowiedź #519 dnia: Lutego 21, 2012, 19:40:46 »
    whenk

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #520 dnia: Lutego 22, 2012, 09:54:28 »
    Znów nie jestem na czasie z nowościami, może ktoś się orientuje czy są wydane mody z epoki napoleońskiej?
    Poza tym 1812-1815 którego teraz dojrzałem ;)
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #521 dnia: Lutego 22, 2012, 10:20:07 »
    Znów nie jestem na czasie z nowościami, może ktoś się orientuje czy są wydane mody z epoki napoleońskiej?
    Poza tym 1812-1815 którego teraz dojrzałem ;)
    A tego nie widziałeś?   L'AIGLE: Napoleonic Warfare

Offline Mefisto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #522 dnia: Lutego 22, 2012, 11:28:47 »
    Ale pytałem o takie które już wyszły ;) No chyba że tak już czytam bez zrozumienia :D
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline oskar1321szn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #523 dnia: Lutego 23, 2012, 07:36:51 »
    Szukam czegoś co przyśpieszyło by czas ;D
    W plikach gry szukałem ale nie orientuję się zbytnio w moddowaniu więc nic nie udało mi się zrobić ;(
    Chodzi mi o to że jak siedzę w mieście, albo obozie to czas płynie zbyt wolno, jak mam pokój to wysiedzieć nie można ;D
    Gdyby ktoś sprawił że czas płynąłby podczas czekania ze 3/4 razy szybciej to byłbym wdzięczny. :P

Offline Renji11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #524 dnia: Lutego 26, 2012, 22:39:10 »
    Nie ta sekcja , ale:
    WFaS Battellion 0.8 z innej strony niż Speedyshayre