mam pytanie może nie na temat ale jak zrobić żeby z biednego miasta zrobić bogate mam 3 miast 1 jest bogate a 2 biedne szukałem ale nie mogę znależć bardzo proszę o pomoc i jeszcze raz przepraszam że pisze nie na w tym temacie
Oczywiście.Zapraszamy do działu modding.Szukaj tematów związanych z TweakM&B.W tym narzędziu masz możliwość zwiększenia zamożności miast, wsi, zamków.Ale licz się z tym, że odbije się to ma sile przeciwników - wkońcu tym samy i oni stają się bogatsi
ałtsajder , Można jakoś przyśpieszyć pobyt w miastach przez lordów Co do konia, to nie mogę go wcale używać, daję go do użytku przed bitwą a w trakcie rozpoczynam pieszo. Ostatnia sprawa, czy po każdym wzięciu do niewoli muszę rozpoczynać swoją karierę od nowa ?
Nie wiem :p Nigdy nie dostałem się do niewoli.Jeżeli chodzi o Lorda, to nic nie zrobisz....Musisz czekać, albo zwolnij się ze służby i przejdź do takiego, który ma ziemie na obrzeżach Królestwa i sąsiaduje z wrogiem.Ten zawsze się bije...
Witam. Szukam modu Lord Of The Rings do Mount&Blade Warband. Najlepiej żeby był po polsku, ale jeżeli nie ma to po angielsku też może być.
Nie działa link, bo byłem już wcześniej na tej stronie. Multiupload przecież zablokowali.
Szukam modu Lord Of The Rings do Mount&Blade Warband. Najlepiej żeby był po polsku, ale jeżeli nie ma to po angielsku też może być.
Nie musisz co chwilę odświeżać..
Modyfikacja taka istnieje, ale tylko pod Multiplayera.Dotyczy Bitwy o Helmowy Jar.
Inne mody to porzucone alfy.Strasznie zbugowane, niedorobione...Nie polecam!