Dziękuję za pomoc. Szczerze to prawie nie grałem w Nativa. Mam rozumieć , że aby zaciągnąć się do służby u jakiegoś lorda, muszę polepszyć z nim stosunki wykonując misje etc. ?
Nie, nie trzeba wykonywać dla niego misji.Podchodzisz do niego jako zwykły zjadacz chleba i mówisz, że chcesz się do niego przyłączyć.Freelancera można teraz spotkać w większych projektach, i w zależności o nich,masz możliwość wyboru drogi przez drzewko rozwoju(piechur, łucznik, kawalerzysta)
Oczywistym, jest również, że ekwipunek, który dostajesz nie jest ostatecznym...Zawsze możesz z piechura zrobić z siebie kawalerzystę, jeżeli posiadasz konia.Pamiętaj, tylko o tym, żeby sprawdzać, czy przypadkiem koń nie wskoczył z powrotem do ekwipunku...
zastanawiam gdzie można znaleźć tak zwane "małe mody"
wiecie tych extra modów jest tu pełno typu floris, brytenwalda ale co z małymi modami wykorzystanymi w nich? bo chciałbym zrobić własną kompilacje bez zbędnych według mnie modów albo coś dodać ok znajdzie się sposób na dodanie tego choćby wpisanie to w kod moda ale gdzie znaleźć owe mody?
Zawsze możesz pobrać Florsia i zainstalować wersję z udostępnionym kodem.dzięki tej opcji będziesz mógł do woli modyfikować swoją grę...