Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SZUKAM MODA... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)  (Przeczytany 330548 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maciek1105

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: SZUKAM MODA... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)
    « Odpowiedź #225 dnia: Września 10, 2011, 18:23:35 »
    Szukałem na forum, lecz nie mogłem znaleźć. Mianowicie szukam moda , tóry pozwalałby na to co diplomancy + tworzenie swoich(nowych) jednostek(gdy się będzie miało swoje królestwo). Kiedyś czytałem (ale nie pamiętam w jaim wątku), że  ktoś już czegoś takiego szukał.
    Lepsza jest najgorsza prawda od najlepszego kłamstwa...

Offline Erinhir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #226 dnia: Września 10, 2011, 23:14:21 »
    Prosiłbym o link do jakiegoś moda rozwijającego tryb kampanii, ale nie zmieniający czasów gry. I najlepiej jakby można by go dostać po polsku, angielski znam bdb ale gram żeby się zrelaksować a nie tłumaczyć.

Offline Kuba67

• Użytkownik
    « Odpowiedź #227 dnia: Września 10, 2011, 23:44:42 »
    Szukałem pod kilkoma nazwami lecz wyników żadnych jak zagrać w napoleoński mod ?

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #228 dnia: Września 11, 2011, 00:14:28 »
    Szukałem na forum, lecz nie mogłem znaleźć. Mianowicie szukam moda , tóry pozwalałby na to co diplomancy + tworzenie swoich(nowych) jednostek(gdy się będzie miało swoje królestwo). Kiedyś czytałem (ale nie pamiętam w jaim wątku), że  ktoś już czegoś takiego szukał.
    Chyba wszystkie mody, które posiadają Custom Commandera pozwalają na tworzenie własnych jednostek... np. El Arte de Guerra(może o tego moda chodzi, bo jest na Diplomacy?)

Prosiłbym o link do jakiegoś moda rozwijającego tryb kampanii, ale nie zmieniający czasów gry. I najlepiej jakby można by go dostać po polsku, angielski znam bdb ale gram żeby się zrelaksować a nie tłumaczyć.
    Floris oczywiście... linku jednego nie podam, bo mod występuje w dwóch wersjach + jeszcze patch i bugfix itp.. http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,148140.0.html

Szukałem pod kilkoma nazwami lecz wyników żadnych jak zagrać w napoleoński mod ?
    Chodzi ci o multi? Tylko tego znam... http://forums.taleworlds.com/index.php/board,179.0.html

Offline jabeny02

• Użytkownik
    « Odpowiedź #229 dnia: Września 20, 2011, 20:34:47 »
    może znacie jakiegoś moda o słowianach jak tak to pisać z góry thx

Offline Sir Luiz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #230 dnia: Września 21, 2011, 18:17:51 »
    Szukam moda o tematyce starożytnej Grecji.

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #231 dnia: Września 25, 2011, 23:36:10 »
    Ja wracam do gry po kilku miesiącach i trochę cięzko wszystko ogarnąć więc mam pytanie- Jakie mody wyszły na warbanda o czasach nowożytnych? Tylko takie raczej historyczne pod kątem uzbrojenia ;)
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline Wandal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #232 dnia: Września 26, 2011, 11:39:29 »
    Czy istnieje mod, który pozwoli mi stworzyć własną jednostkę i system rozwoju dla niej?

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #233 dnia: Września 26, 2011, 16:16:19 »
    Nie.
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline radekxpl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #234 dnia: Września 28, 2011, 17:27:17 »
    hmmm jest jakiś mod dodający jakiś armor set królewski jakiś wypaśone szaty dla króla korona itp oraz jakiś super polski mod co ulepsza zarządzanie gdy chce sie zostać królem

Offline Premislaus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Września 28, 2011, 20:10:33 »
    Szukam czegoś dziejącego się w XIV-XVI wieku, taki przedział czasowy. Ze wskazaniem na XIV wiek. Najlepiej by były państwa włoskie i niderlandzkie. Jest coś takiego?

A i jeszcze moda dziejącego się w czasach hellenistycznych, po śmierci Aleksandra Wielkiego, chętnie pograłbym Baktrią.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #236 dnia: Września 29, 2011, 01:10:40 »
    hmmm jest jakiś mod dodający jakiś armor set królewski jakiś wypaśone szaty dla króla korona itp oraz jakiś super polski mod co ulepsza zarządzanie gdy chce sie zostać królem
    Floris

Szukam czegoś dziejącego się w XIV-XVI wieku, taki przedział czasowy. Ze wskazaniem na XIV wiek. Najlepiej by były państwa włoskie i niderlandzkie. Jest coś takiego?
    hmm moda historycznego dziejącego się w takim okresie nie ma z tego co się orientuję, ale jest coś bardzo trzymającego taki klimat, czyli The Eagle and the Radiant Cross w wersji na Warbanda(to tak szerzej kulturowo) oraz submod/spin-off czyli tEatRC: Struggle for Bermia(Północne Włochy)

A i jeszcze moda dziejącego się w czasach hellenistycznych, po śmierci Aleksandra Wielkiego, chętnie pograłbym Baktrią.
    Nie wiem czy takie coś jest... żądasz dość wiele skoro chcesz grać Baktrią(ciekawe ilu twórców modów w ogóle o niej słyszało :P) :) Ale jeśli masz mocną zajawkę na dokładnie ten czas i chcesz grać właśnie Baktrią, to polecam ci moda na Rome TW(z dodatkami lub bez) - Europa Barbarorum. Choć skoro szukasz modów historycznych, to przypuszczam, że grałeś też w total wary i znasz tego najlepszego moda historycznego ever.

Offline Premislaus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #237 dnia: Września 29, 2011, 05:50:21 »
    Dzięki! W te wszystkie mody które wymieniłeś już grałem, prócz tego submoda :). W EB też ostro grałem. Fajnie by było w Warbandzie zaszarżować katafraktami na konnych łuczników :).

Jest taki mod czy był, Rus się zwał, grałem w niego kiedyś. Są też dwa mody 1200 i 1257 - w któregoś z nich grałem. Obadam je, czy pojawiły się nowe wersje. Pewnie jak zwykle skończy się na zainstalowaniu Brytenwaldy ;). Przy okazji polecam moda o wojnie stuletniej.
    « Ostatnia zmiana: Września 29, 2011, 06:21:32 wysłana przez Premislaus »

Offline Kostek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Września 30, 2011, 11:12:52 »
    Jaki to mod z tego filmiku? http://www.youtube.com/watch?v=olvjl8nrwmg&feature=related
    CZy to jest 5 królestw wrzucone do warbanda oraz z tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=r1mjZqQg-DE&feature=related
    Za pomoc z góry dzięki.

Offline kuba14203

• Użytkownik
    « Odpowiedź #239 dnia: Września 30, 2011, 15:21:50 »
    Szukam Moda do Warbanda 1794 Insurekcja Kościuszkowska chcialbym w niego agrac wiec prosze o link tego moda:):)