Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem- crash na mapie "Rynek"  (Przeczytany 1742 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline banan1025

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • pogromca Łukaszenki
    Problem- crash na mapie "Rynek"
    « dnia: Stycznia 04, 2011, 21:33:05 »
    Jak w temacie. Dodam, że nie pokazuje mi się żaden error- wywala mnie tak po prostu do windy. Ciekawe jest to, że gdy wchodzę na serwer ponownie zamiast kilkunastu graczy jest tam 2-3. Jakieś sugestie?
    "Komunizm pasuje tak do Polaków jak do krowy siodło"- Stalin
    "Chcecie zniszczyć Polaków? Dajcie im wolność!"- Otto von Bismarck
    "Pokój, jak prawie wszystkie sprawy tego świata ma swoją cenę, wysoką ale wymierną. My w Polsce nie znamy pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz bezcenna w życiu ludzi narodów i państw. Tą rzeczą jest HONOR" - Józef Beck

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Problem- crash na mapie "Rynek"
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 04, 2011, 21:36:22 »
    Każdy tak ma. Wydaje mi się, że to nie jest zależne od mapy. Po prostu jakiś chwilowy crash serwera, który powoduje właśnie "niewysyłajkę". Tak czy siak, jak samo nie przestanie to na pewno wydzadzą patcha. Dzieje się tak od dzisiaj, więc chyba nie ma się co martwić.

PS. Chyba to tylko na serwerze snowball battle występuje, ale nie wiem.

Offline banan1025

• Użytkownik
    • pogromca Łukaszenki
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 04, 2011, 21:38:40 »
    Ja niestety mam tak nie od dzisiaj. Ale może to rzeczywiście wina serwa.
    "Komunizm pasuje tak do Polaków jak do krowy siodło"- Stalin
    "Chcecie zniszczyć Polaków? Dajcie im wolność!"- Otto von Bismarck
    "Pokój, jak prawie wszystkie sprawy tego świata ma swoją cenę, wysoką ale wymierną. My w Polsce nie znamy pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz bezcenna w życiu ludzi narodów i państw. Tą rzeczą jest HONOR" - Józef Beck

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 04, 2011, 21:46:09 »
    Nie od dzisiaj? Hmm... w takim razie - od niedawna. Wczoraj mi snowball nie wywalał, ale nie wiem bo faktycznie na Rynku to dzisiaj dopiero grałem od jakiegoś czasu. Może kombinują coś z tym serwerami... albo rzeczywiście mapa zabugowana? Bóg jeden wie. Poczekajmy jeszcze parę dni, jak nie wydadzą patcha lub samo nie minie, to trzeba będzie się do supportu zgłosić.

Offline Alex3245

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 04, 2011, 22:48:30 »
    Też zaobserwowałem crash.Wszystkich wywala ,lecz zostają zawsze z 2-3 osób w tym ja zawsze zostaje :).Nie wiem czy to tylko na snowball,bo na serverach cdprojekt nie grywam ponieważ są tam straszne lagi (przynajmniej u mnie)