Wierzę ci w to tak samo, jak wtedy, gdy mówiłeś, że postacie w BO padają w ułamku sekundy :)
Żeby nie przeciągać dyskusji, która niewątpliwie i tak prowadzi donikąd, powiem, że "niech ci będzie". Widocznie dla nas, starych pryków z wygaszonym refleksem, czas tak powoli leci, że nawet padanie na glebę trwa znacznie dłużej, niż normalnie.
I jeszcze cytując kolegę Mortisa
Strzelanie z biodra zostawiasz dla dzieci? Kurcze, to zabrzmi okropnie, wiem i przepraszam, ale az musze: najpierw ze mna zagraj, potem mnie nazwij dzieckiem :)
Chętnie. Twój mega-refleks będzie tak samo skuteczny, jak twoje strzelanie z biodra. Ja w tym czasie sobie spokojnie przycupnę, przyłożę broń do oka i wystrzelę krótką, potrójną serię prosto w twoją głowę. Ty natomiast będziesz skakał jak żabka próbując mnie trafić i jednocześnie unikać kul, które po chwili i tak znajdą się we wnętrzu twojej czaszki ^^ I tyle będzie z twojego refleksu.
Dlaczego tak mówię? Bo jest masa "dzieciaków", którzy nagrali się w poprzednie CoD`y i po prostu bez skakania i wyskakiwania jak Rambo poradzić sobie nie mogą, bo ich wszyscy biją. Na hardcore. Wystarczy jedna, dobrze wymierzona kula, by zabić. No i powiedz mi, gdzie ten twój refleks? Nie, to nie refleks. Ja to nazywam full-farto, jeszcze z czasów, jak grałem w CS`a :) A wierz mi, z tego byłem znany na całym serwerze, na którym grałem :) Przesiadka na coś innego i wielkie zaskoczenie. No i nauka od nowa, bo stare nawyki już się nie sprawdzają...
Także, póki będziesz grał tak, jak ja 10 lat temu, to będę cię dzieckiem nazywał, bo prawdziwy żołnierz, prócz spustu, używa jeszcze mózgu :)
PS. Mortis, tylko mi się tu nie dąsaj. Ten post był w jak najbardziej żartobliwym tonie :) Ja cię nazwę dzieckiem, ty mnie starym prykiem, pasuje? :)