Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pomoc sojuszników w obronie zamku  (Przeczytany 933 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kubacho

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pomoc sojuszników w obronie zamku
    « dnia: Stycznia 02, 2011, 14:17:51 »
    Mam pytanie. Powtórzyło mi się to już 2 razy, zbudowałem mocne oddziały po czym zdobyłem zamek wroga. Został mi przyznany przez króla jako lenno. Po niespełna 15 minutach  dostaje komunikat że zamek jest w oblężeniu itp przybywam na miejsce a tam przeciw mnie stoi cała armia danego królestwa (w ostatnim ataku ok 700 jednostek wroga z królem na czele) a ja posiadam wyszkolonych kuszników i łuczników, huskarli i weteranów nordyckich ale tylko razem ok 50 (nie liczę jazdy swadiańskiej). Walczyłem dzielnie, czekałem na pomoc mojego króla i lordów ale nic. Pal licho zamek ale wyszkolenie takiej armii zajęło kupę czasu. Stąd moje pytanie:

1. Czy istnieje jakiś sposób na wezwanie do pomocy sojusznicze wojska? Jeśli tak to w jaki sposób.

Offline Swadians

• Użytkownik
    Odp: Pomoc sojuszników w obronie zamku
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 02, 2011, 14:29:52 »
    Nie i zarazem Tak. Nie gdyż posiłki same nie przyjdą i tak gdyż jeśli zostaniesz marszałkiem to możesz zorganizować wyprawę wojenną i poczekać aż twoji kumple(lordowie) przyjdą i wtedy z nimi rusz na wrogie wojska.
    Hitler był zły ale Long Cat jest jeszcze gorszy...

Offline kubacho

• Użytkownik
    Odp: Pomoc sojuszników w obronie zamku
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 02, 2011, 14:50:43 »
    Dzięki bardzo. :)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2011, 13:56:27 wysłana przez kubacho »