A więc pobrałam z tego linka co mi podałeś. w Opcji przy instalacji oprogramowania nie mam polskiego języka. Natomiast po zainstalowaniu programu mogę ustawić język polski. Mimo to nadal nie mam polskiej czcionki. System mam dobry, od 3 miesięcy instalka systemu. Posiadam win7 ale wersji angielskiej. Oczywiście ze strony Microsoft ściągnęłam sobie polską czcionkę. Może to dziwne ale moim zdaniem może to że mam Win7 angielski z polską nakładką powoduje taki konflikt. W sumie po Microsoft to już wszystkiego mogłabym się spodziewać, bo obecnie uważam że to jest najbardziej dziadowata firma na świecie, która bierze tak kolosalne pieniądze za tak marny program jak windows.
Za przykład może posłużyć to żźe czasami podłączając tel przez usb, nie mogłam naładować telefonu bo nie były zainstalowane sterowniki. Na Linuxie nigdy nie miałam z tym problemów. Oczywiście takie przypadki nie przytrafiały mi się tylko na moim PC ale u znajomych również.
Tak wiec co do tłumaczenia, to dajcie mi znać czy chcecie mieć to przetłumaczone, ale bez polskiej czcionki.
Cóż ja mogę rzec – Przyroda.