Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 0.901 setup w MS DOS  (Przeczytany 1967 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sztym

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    0.901 setup w MS DOS
    « dnia: Grudnia 06, 2007, 16:04:38 »
    Witam, gdy ściągnąłem wersje 0.901 to gdy włączam instalacje otwiera sie okno dos i odrazu sie zamyka i nic się nie dzieje. Inne pliki instalacyjne działają bez problemu. Gre ściągałem pare razy i zawsze dzieje się to samo. W tym oknie jest coś napisane ale bardzo szybko znika dlatego postanowiłem w tym momencie zrobić screena a napis to: Program za duży do umieszczenie go w pamięci. O co tu chodzi? Pomocy.

Offline k.

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: 0.901 setup w MS DOS
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 07, 2007, 01:53:55 »
    Możliwe, że to przez brak miejsca na dysku/partycji którym masz umiejscowiony system, inna sprawa to może być za mały przydział pamięci cache [aby go zwiększyć wchodzisz w Panel Sterowania -> System -> Zaawansowane -> Wydajność-Ustawienia -> Zaawansowane -> Wirtualna pamięć-Zmiana i tam sobie zwiększ przydział wirtualnej pamięci (tzn dodaj jeszcze ze 100-150 MB)].
    Innym sposobem jest ściągniecie wersji .894 i zainstalowanie upgrade'a '894 to 901'.

Offline Kasparus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 07, 2007, 13:19:31 »
    Heheh u mnie dodanie ze 100-150 nic nie dało, jeśli chodzi o haczenie i ciągłe zwisy gry. Musiałem tam sobie ustawić 1024 mb by dało się grać, przy 256 mb ramu normalnego.

Offline k.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 07, 2007, 14:06:39 »
    (..)

Jak pewnie zauważyłeś, temat nie dotyczy zawieszania się gry.

Offline Sztym

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 07, 2007, 15:21:36 »
    cache mam na 1024 ms Możliwe że 2 razy gra ściągneła sie nieprawidłowo? Z pamięcia na systemowej patrycji raczej problemów nie ma bo po tym zainstalowałem Hitman Kontrakty i GTI Racing i wszystko jest gut. Gdy dowiedziałem się że jest wersja 0.901 to usunąłem 894 (Debil) i zacząłem ściągać nową nie wiedząc że jest patch.
    Może gre powinienem ściągnąc jeszcze raz?

EDIT: Postanowiłem ściągać jeszcze raz i zauważyłem coś dziwnego. Instalka waży 118 mb, ale podczas ściągania Opera zaczeła mi "Kroić" i teraz jest już max 90 mb :|. Co jakiś czas zmiejsza się rozmiar pliku, to na 100% wina tego, ale teraz jak temu zapobiec? 3 razy ściągałem i z każdym razem coś źle.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 07, 2007, 20:19:15 wysłana przez Sztym »

Offline k.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 07, 2007, 22:45:53 »
    Sciagnij zatem używając jakiegoś torrenta, na forum talesword znajdziesz link, możliwe że na naszym forum też.

Offline Sztym

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 09, 2007, 14:55:13 »
    Dobra, komp już wie że ze mna sie nie zadziera, udało się. Za 6 razem ściąneło się normalnie, dzieki panie k. za pomoc. Gdybym mógł dał bym ci jakiś punkcik

Offtop: Chce ktoś kod do minipeta w Gulid Wars?
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2007, 19:20:17 wysłana przez Sztym »