Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Banery- prośba.  (Przeczytany 3296 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Surmon_knight

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Banery- prośba.
    « dnia: Grudnia 31, 2010, 14:51:27 »
    Witam!

Niedawno się zarejestrowałem, lecz chęć założenia klanu trapiła mnie od zawsze. Miałbym prośbę. Czy mógłby ktoś zrobić dal mnie trzy banery/flagi dla klanu? Sam się na tym nie znam, i nie obrażę się, gdy nikt się nie zgłosi na chętnego. :)

Jeśli tak, to oto schemat: czerwona strzała pośrodku i czerwone ostrza toporów odchodzące od strzały. (jak skrzydła u orła)  Na trzech tłach: ciemnozielonym, czarnym i ciemnoniebieskim.  Gdyby ktoś to wykonał, byłbym mu zobowiązany.   ;)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2010, 14:56:01 wysłana przez Surmon_knight »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: Banery- prośba.
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 31, 2010, 15:17:48 »
    Ja może i z bannerami ci nie pomogę ale dam ci jedną radę. Żaden klan prócz REFu i WV (akurat my mamy spore plany) nie ma siły przebicia na świecie i niczego większego nie osiągnął. W tą grę nie gra jakaś super duża ilość osób i znaleźć 30 aktywnych osób do klanu to wyzwanie niemal nie do wykonania. Tak więc jak na twoim miejscu odpuściłbym tworzenie klanów i wsparł któryś z już istniejących. Zwłaszcza jeżeli jesteś nieznany na Polskiej scenie i nie masz pewnie jakiegoś super pomysłu by przyciągnąć większą ilość osób do klanu.

EDIT: Prawda ale pamiętaj...ostrzegałem.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2010, 15:37:48 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Surmon_knight

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 31, 2010, 15:34:01 »
    Dziękuję za radę, ale prośbę podtrzymuję. Każdy ma prawo założyć własny klan, nieprawdaż?

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 31, 2010, 16:02:24 »
    Oczywiście! Ja ci baneru nie zrobie ale posłużę radą...Nigdy nie wolno rezygnowac z marzeń :) Jeśli chcesz założyc klan to spróbuj...Ostrzegam jednak że, to nie będzie łatwe...Ale jeśli będziesz dawał z siebie wszystko to napewno się uda! :)
    Pozdrawiam

Offline pogomce

• Użytkownik
    • WV_Rastablasta
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 31, 2010, 16:19:07 »
    zacznij więcej grać i zdobywać renomę, a wśród coraz liczniejszego grona członków znajdą się hobbystyczni mistrzowie  Adobe Photoshop :)
    (to jest wersja optymistyczna)

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 31, 2010, 18:40:15 »
    Ja może i z bannerami ci nie pomogę ale dam ci jedną radę. Żaden klan prócz REFu i WV (akurat my mamy spore plany) nie ma siły przebicia na świecie i niczego większego nie osiągnął. W tą grę nie gra jakaś super duża ilość osób i znaleźć 30 aktywnych osób do klanu to wyzwanie niemal nie do wykonania. Tak więc jak na twoim miejscu odpuściłbym tworzenie klanów i wsparł któryś z już istniejących. Zwłaszcza jeżeli jesteś nieznany na Polskiej scenie i nie masz pewnie jakiegoś super pomysłu by przyciągnąć większą ilość osób do klanu.

EDIT: Prawda ale pamiętaj...ostrzegałem.

Nie zapominaj o CG które ma 4 miesiące a ma 20 aktywnych członków + teraz mamy kolejne zgłoszenia. Więc wiesz, jeszcze ekspansja na świat będzie

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 31, 2010, 18:43:11 »
    Nie wydaje mi się:) Pokonajcie któryś z przeciętnych światowych klanów to uwierzę:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Clexane

• Użytkownik
      • CGZKM
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 31, 2010, 22:50:01 »
    Nie wydaje mi się:) Pokonajcie któryś z przeciętnych światowych klanów to uwierzę:)

Popatrz na to, że te dwa klany co wymieniłeś są od bety ( albo ich poprzednicy ) a my mamy 4 miechy. Potrenujemy, wygramy MP i wtedy popatrzymy na świat

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 31, 2010, 23:01:54 »

Popatrz na to, że te dwa klany co wymieniłeś są od bety ( albo ich poprzednicy ) a my mamy 4 miechy. Potrenujemy, wygramy MP i wtedy popatrzymy na świat

Wiem że jestem nieco arogancki (trochę podpity) ale gdy byłem w SRT (niewątpliwie gorzej zorganizowanym od CG) to po czterech miesiącach mieliśmy za sobą już kilka sparingów z silnymi klanami jak REF, RS, DR, OL i innymi takimi...

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 01, 2011, 11:39:00 »
    Argaleb nie ma co wybiegac w przyszłość moze Warband sie jeszcze bardziej rozwinie i przyjdzie więcej ludzi powstana nowe klany i za pare miesiecy stana się elitą mozna wziąść przykład z innych gier interentwoych ktore juz maja pare lat :)

Offline Clexane

• Użytkownik
      • CGZKM
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 01, 2011, 12:08:45 »

Wiem że jestem nieco arogancki (trochę podpity) ale gdy byłem w SRT (niewątpliwie gorzej zorganizowanym od CG) to po czterech miesiącach mieliśmy za sobą już kilka sparingów z silnymi klanami jak REF, RS, DR, OL i innymi takimi...

Ale przede wszystkim trzeba mieć dobre podejście, a z podejściem i tak się nie uda to daleko nie zajdzieszl

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 01, 2011, 12:56:51 »
    To był temat o banerach... a nie o napinkach klanowych ;o

Wracając do tematu na Taleworlds.. są ludzie którzy chętnie robią takie rzeczy z tego co pamiętam zrobili  bannerki sławnemu WG i JZ. Poszukaj w tematach o paczce bannerów Timothiego. Ja nie mam siły i chęci, musiałbym wiedzieć że ten klan po dwóch dniach nie upadnie.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 01, 2011, 18:19:09 »
    Jeden post na ukrócenie tej napinki:

Clexane:
    Wszystko byłoby OK, gdybyście mieli szanse wygrać te MP... Radzę spojrzeć na siebie obiektywnie;) A poza tym, ani REF, ani WV nie ma poprzedników w postaci klanu z bety.

Argaleb:
    Dlaczego musisz gasić zapał Surmon_knighta? Daj mu się sprawdzić w tej roli... Jeżeli będziesz tak reagował na nowe klany, nigdy nie będzie możliwa organizacja jakiejś sensownej ligi.

Offline drago36

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 01, 2011, 23:36:51 »
    Ja się tam nie wtrącam, życzę Ci powodzenia, mam nadzieje że Ci wyjdzie.

Offline LoR

• Użytkownik
    • Złap masy
    « Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 01, 2011, 23:49:21 »
    I ja rownież w imieniu WV życzę Ci powodzenia i jak największych sukcesów :)