Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam wszystkich!  (Przeczytany 1095 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • UMAD?
    Witam wszystkich!
    « dnia: Grudnia 31, 2010, 13:24:45 »
    Mam na imię Adam.Mam 14 lat i mieszkam w Cz-wie.Ogółem nie mam zajęcia bo ferie,więc piszę kroniki Carladii(stąd mój podpis).Interesuje się średniowieczem,jestem zawziętym fanem Sagi Gothic.

Moja postać w M&B to Lord Reginald
    Wasal pana królestwa Nordów-króla Ragnara,pan Reyvadin,Odasan i Bulburban.Dowodzi rycerstwem ze Swadii(około 150).Jego dobytek to 88943 denary.Nosi zbroję krytą(wersję wzmocnioną),gruby hełm straży,mistrzowski ciężki miecz bękarci,lordowskie rękawice kolcze,wzmocnioną tarczę rycerską,grube nagolenniki żelazne,ciężkiego konia bojowego.37 poziom i wyważoną ciężką lancę.Towarzysze jego to:Bunduk,Firentis i Jeremus.

PROBLEM?

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Witam wszystkich!
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 31, 2010, 13:44:29 »
    Witam serdecznie!

Grasz w coś oprócz Gothica i M&B?

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 31, 2010, 13:53:31 »
    Witam serdecznie szanownego użytkownika, może powiesz o sobie coś więcej zainteresowania itp ?

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 31, 2010, 16:14:27 »
    Przede wszystkim gram w rpg:Risen,Divinity itp. oraz w całą serię M&B.O swoich zainteresowaniach:lubię historię,informatykę,religioznawstwo,filozofię,fantastykę i chemię.

PROBLEM?

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 03, 2011, 20:39:10 »
    Witam serdecznie, o wielki lordzie Nordów. Od razu mała uwaga. Wiem, że to może zabrzmieć jako zwykłe czepialstwo, ale prosiłbym Cię abyś zaczął stawiać spacje po przecinkach, kropkach i dwukropkach. Wtedy Twoje posty będą czytelniejsze, a ja nie będę musiał się męczyć czytając Twoje wypowiedzi. Mam nadzieję, że zapoznałeś się z treścią regulaminu, a jeśli jeszcze nie miałeś okazji go przeczytać, gorąco do tego zachęcam. Właśnie widzę, że - jak większość użytkowników naszego forum - interesujesz się historią. Jaki okres preferujesz? Starożytność, średniowiecze, czy może czasy nowożytne? Jestem również zainteresowany Twoimi ulubionymi gatunkami muzycznymi. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu na forum.

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 08, 2011, 15:26:27 »
    Dobra. Preferuje średniowiecze a najbardziej wieki X-XV. Słucham tylko Grupy Operacyjnej, czasem T-raperów znad Wisły.

PROBLEM?

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 09, 2011, 10:59:09 »
    Witam.
    Też jestem fanem gothica. Jaka ulubiona część?
    Która płyta GO podoba ci się najbardziej.Może mógłbyś podać jeszcze kilku wykonawców których słuchasz?
    Jeżeli masz podstawkę M&B i lubisz średniowiecze toz modów radzę ci się zainteresować Europą 1200(już wyszła), Pomorzem 970(polski mod w produkcji) i ewentualnie Mrocznymi wiekami(chociaż IX wiek).

Widze że grałeś w Divine Divivnity(głupi tytuł ale gierka przednia).
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 11, 2011, 08:18:18 »
    Najbardziej cenię Gothica 3 i Arcanię. Ulubiona płyta-Materiał Wybuchowy. I grałem w Divinity 2 Ego Draconis jak coś. Dobrze, że nikt się nie pyta o kroniki Carladrii...

PROBLEM?