Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband Script Enhancer 1.041  (Przeczytany 2202 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Warband Script Enhancer 1.041
    « dnia: Grudnia 31, 2010, 12:29:47 »
    Ostatnio na forum Taleworlds pojawił się całkiem ciekawy dodatek dla modderów Warbanda, mimo że jest to jak sam autor określa, wersja Alfa, to już zawiera całkiem przydatne operacje, które powinny być wprowadzone już przez TW, no ale cóż. Z jednej strony, to trochę smutne, że modderzy sami muszą modyfikować silnik gry, aby dodać operacje, które im się przydadzą, ale z drugiej strony, jeśli projekt zostałby udostępniony jako Open Source, każdy bardziej obeznany modder mógłby dodawać własne operacje, co przyczyniłoby się do bardzo dużego rozwoju możliwości moddingu Warbanda.

Zainteresowanych odsyłam tu: Klik, gdzie znajdziecie szczegółowe informacje co do instalacji i rozwoju.

Pozdrawiam.

EDIT: Nowa i zarazem kompatybilna ze steamem wersja 1.300b1.
    « Ostatnia zmiana: Marca 15, 2011, 16:45:46 wysłana przez PissInPeace »

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    Odp: Warband Script Enhancer 1.020
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 31, 2010, 12:31:34 »
    Brzmi świetnie, lecz ja muszę czekać na wersję steamową : /. No nic. Póki się uczę, oni niech robią na steama :P.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Warband Script Enhancer 1.020
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 22, 2011, 14:53:11 »
    MBSE Profiler v1.000 (profiler for Mount&Blade 1.011)

O co z tym dokładnie chodzi bo nie jestem pewien czy to jest to co ja myśle.
    Czyżby była też wersja na zwykłe M&B?
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii