Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem DP  (Przeczytany 1526 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 4ECH

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem DP
    « dnia: Grudnia 30, 2010, 22:08:53 »
    Witajcie!

Mam dość nietypowy problem i proszę was o radę :D

Zostałem królem RP zniszczyłem wpierw Szwecję a następnie wojsko zaporoskie. 
    I jak to mam w nawyku trzymałem wszystkich "lordów" kozackich do zniszczenia tej frakcji.
    RP mnie kochało :D
    Jednakże gdy pozbyłem się kozaków i wypuściłem ich "lordów" nie zauważyłem i spadł mi "poziom "lubienia" mnie przez RP" ;/
    a dokładniej do "- 20" . Nie mogę się normalnie dostać do swego zamku  lecz mam "menu" jak w przypadku zamków wroga ( i to w całym RP) Czyli muszę się przekradać ;/  A po ponownym zdobyciu zamku jest ten sam problem. Swoim Lordom mogę tylko wydawać rozkazy (których nie wykonują nawet jak jest na + 75) ogłaszać o pospolitym ruszeniu i wyzywać ich na walkę(poddaj się lub giń) no i oczywiście odejść. Ostatnio nawet jeden zaatakował moją wioskę. (taka wojna domowa ;/) Z frakcji do pokonania został mi tlyko Chanat i Moskwa. Wykonałem pare zadań od RP (tylko wioski i włodarze) i z - 20 zrobiło się -16 :D Ale to i tak za mało ;(

Mam do was pytanko :D Czy jest jakiś sposób (w kodzie notatnik itd.) abym mógł poprawić swe relacje. (zależy mi na tym gdyż nie chcę takiego "kawała drogi" znów przechodzić ;/ )  Zawsze możecie mi dać jakąś radę co robić dalej :P

4ECH

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    Odp: Problem DP
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 30, 2010, 22:35:33 »
    Witam. Ja tu tylko widze tylko rozwiązanie w poprawie stosunków np. pomaganie lordom w bitwach i pojmanych wyzwalać, karawaną (nie wiem czy też patrolom) i wszystko, co zwiększa stosunek do frakcji RP. -16 nie jest aż tak tragicznie gorzej by było -40. Pozdrawiam
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline 4ECH

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 30, 2010, 22:39:57 »
    tylko że lordowie już zaczynają mnie atakować

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 30, 2010, 22:48:38 »
    Szkoda, że wykończyłeś kozaków zawsze do nich mogłeś dołączyć i zacząć zadanie Czarny hetman (chyba, że się nie da). A Zagłoba nic ci nie ma do powiedzenia ??? Ja zawsze robiłem ze trzy save'y na początku w środku i na aktualną rozrywkę :)
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline 4ECH

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 31, 2010, 10:21:19 »
    moja rozgrywka wyglądała mniej więcej tak że robiłem zadania pomogłem "mahat-gierowi" (czy jakoś tak :p ) 3 polskim lordom pomóc aby wrócić do polski, zostać hetmanem koronnym (czy tam marszałkiem :p ) i zostać królem (gdy zostałem wykonałem zadanie potop i dostałem nowe o poszerzeniu granic).  No i Zagłoba ma wciąż to samo " Pokonaj wrogów Rzeczpospolitej!"