Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Założenie Klanu.  (Przeczytany 2949 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Piteq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Założenie Klanu.
    « dnia: Grudnia 30, 2010, 19:14:28 »
    Witam. Zastanawiam się nad założeniem klanu..., jednak odpycha mnie jedna rzecz: Dużo osób jest już w klanach, więc nie wiem czy jest zakładania nowych, które bedą miały 2-5 uczestników...
    Ale jeśli nie będziemy tworzyć nowych klanów, to nie będzie konkurencji dla np. RP (wg. mnie oni są najlepsi u nas, jak narazie)
    Co o tym myślicie?

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: Założenie Klanu.
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 30, 2010, 19:29:27 »
    Witam. Zastanawiam się nad założeniem klanu..., jednak odpycha mnie jedna rzecz: Dużo osób jest już w klanach, więc nie wiem czy jest zakładania nowych, które bedą miały 2-5 uczestników...
    Ale jeśli nie będziemy tworzyć nowych klanów, to nie będzie konkurencji dla np. RP (wg. mnie oni są najlepsi u nas, jak narazie)
    Co o tym myślicie?

A chcesz być dla nich konkurencją? Prawda jest taka że nie ma klanów bo i graczy brakuje...ta gra jest zbyt słaba by powstały do niej jakieś super klany...jeden góra dwa i nie ma co liczyć na więcej silnych...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Piteq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 30, 2010, 20:32:37 »
    Konkurencją być chcę... ale czy to możliwe? Zastanawiam sięczy nie powinienem zamiast Dzikich Pól kupić Warbanda (tak jeszcze nie mam :P)

Gdyby zebrać wszystkich "bezklanowców" to nawet wtedy nie byłoby pewnie konkurencji dla RP.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 30, 2010, 21:25:01 »
    Witam warbanda polecam kupić, a co do klanu to w dzikich polach jak i warbandzie ciężko by było nowemu klanowi się wybić z ludzi co wcześnniej nie grali w żadną z tych gier. Zawsze możesz założyć jakąś grupę, a nie klan, a jak więcej ludzi będzie chciało dołączyć to wtedy załóż klan. No i zależy czy chcesz być konkurencją tylko i czy zabawa i atmosfera w grupie/klanie jest dla ciebie ważne, bo bez tego daleko nie zajedziesz. Masz przykład Skrzydlaci Husarze oraz Chorągiew Husarska założyli klany dla konkurencji RP,a teraz się łączą żeby być "naprawde konkurencją" (pożyjemy zobaczymy) dla RP . Trzeba z głową do tego podejść. Pozdrawiam
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline pawelcio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 31, 2010, 10:03:35 »
    Wczoraj grałem, tak gdzieś o 21, na servie było z 5 graczy RP padali jak muszki.
    Czy ten klan taki dobry jest, to nie wiem chyba, że maja lepszych ludzi.

Mnie czasem wywala do pulpitu, jak gram na multi, ale tylko podczas zmiany mapy.

Offline Piteq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 31, 2010, 11:08:16 »
    Jak dla mnie dobra zabawa to podstawa, głównie ona się liczy... czy będziemy jakimiś tam mistrzami to mi wisi. A co do tych z RP to pewnie jacyś rekruci byli...

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 31, 2010, 11:51:32 »
    Można kupić Warbanda i grać w mod WFaS

2 w jednym.

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 31, 2010, 12:38:16 »
    Tak na pustym serwerze. Niestety nie da się samemu sobie strzelić w głowę.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Piteq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 31, 2010, 13:04:49 »
    @UP heheh

Niestety w portfelu pusto... zresztą bez sensu kupywać następne M&B...

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 31, 2010, 19:05:37 »
    Jest warto zakładać klan jeszcze pod DP. Do klanu RP ludzie walą drzwiami i oknami choć rekrutacja zamknięta.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 01, 2011, 15:33:32 wysłana przez MikiBar »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 31, 2010, 19:36:03 »
    Jest warto zakładać klan jeszcze pod DP. Do klanu RP ludzie walą drzwiami i oknami choć rekrutacja zamknięta.

PS. Nie martwcie się o skilla klanu RP. Zobaczcie sobie ostatni sparing. :p Poza tym, jak RP takie słabiutkie to możemy chętnie się umówić na jakiś sparing, bo trochę mało gramy ostatnio. :] Zazdrość ludzka granic nie zna.

Nie zazdrość tylko prawda:) W Warbandzie dostalibyście w tyłek od pierwszego z boku klanu:)

Wilki istnieją 3 tygodnie...zresztą kogo macie w tym waszym klanie takiego naprawdę dobrego?
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 01, 2011, 15:30:08 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Piteq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 01, 2011, 15:22:15 »
    @UP chociaż się nie kłóćcie...

Co do RP to na pewno są lepsi i są gorsi... MikiBar nie powiesz że wszyscy są bardzo dobrzy, ale na pewno dużo jest świetnych.

Nawet, jakbym założył klan, to jak wykombinować serwer na treningi? (No, ja mam wewnętrzne IP ;/)

Offline Adamix111

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 01, 2011, 15:27:27 »
    Piteq podaj mi kontakt do siebie wytłumacze ci o tym klanie :)
    89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 01, 2011, 15:32:21 »
    Nawet, jakbym założył klan, to jak wykombinować serwer na treningi? (No, ja mam wewnętrzne IP ;/)
    Może w rekrutach się znajdzie ktoś z dobrym internetem i zewnętrznym IP. Jeśli nie, trzeba czekać aż twórcy udostępnią pliki do dedyków.

PS. Oczywiście, że nie powiem ze w RP wszyscy są świetni, i wcale nie o to chodzi. Chodzi o współpracę. :p

EDIT:
    Argaleb jest życiową marudą i nic tylko zrzędzi. Taki to on już jest. Właśnie, jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, to nie spamuj w tym temacie...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 01, 2011, 15:38:08 wysłana przez MikiBar »

Offline Piteq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 01, 2011, 15:59:27 »
    Adamix111 gg może być? gg- 7619032

Mikibar, jasne że bez współpracy wszystko padnie....

No właśnie ciekaw jestem czy wogle (wogóle? jak się pisze?) kiedy i czy wogule(znowu te słowo -.-) dadzą pliki do dedyka.