Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: RCC_PWMOD server  (Przeczytany 934 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline michael860

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    RCC_PWMOD server
    « dnia: Grudnia 30, 2010, 18:55:12 »
    Mam problem ponieważ dostałem bana na RCC_PWMOD server . W regulaminie serwera jest napisane , że nie wolno za dużo zabijać . Zabiłem jednego użytkownika i dostałem bana . Odrazu mówie , że wcześniej nawet mnie nie wyrzucili .

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: RCC_PWMOD server
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 02, 2011, 20:56:56 »
    Możliwe wyjaśnienia:

a) nie miał broni.
    b) był kupcem, a ty go nie ostrzegłeś.
    c) zaatakowałeś go bez powodu.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline El Vito

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 19, 2011, 16:11:08 »
    RCC to najgorszy serwer jaki kiedy kolwiek widziałem. Grałem dziś na serwerze RCC v35 i razem ze znajomymi graliśmy jako Familia sycylijska. Dostaliśmy po pół godzinnej grze kicka za to że zabijaliśmy bandytów z którymi mieliśmy wojnę. Żaden admin nie był kompetentny i twierdze ze byli podstawieni. Gdy ktokolwiek mnie zabił to nic się nie działo, a gdy ja sięq obroniłem i zabiłem oprawce to dostałem bana. Jednym słowem Najbardziej Lamerski serwer. I niedorobieni admini. Jakieś dzieci to prowadzą. Wywalają również tych, którzy ich zabijają. Więc to gra pod nich.. i ludzie są dla nich a nie oni dla ludzi
    Pozdrawiam

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 19, 2011, 16:44:30 »
    Zgadza się, ja przestałem grać w PWMODa właśnie przez głupotę adminów z RCC. Są niesamowicie stronniczy i niekompetentni. Pewnego razu razem z kumplem (gadaliśmy przez skype) zaczailiśmy się w krzakach jako bandyci, czekając na ofiary z cennymi łupami. Nadjechał jeździec, wyskoczyliśmy na drogę i zrzuciliśmy go z konia. Okazało się, że to człowiek z RCC. Zgodnie z zasadami RP nakazaliśmy mu rzucić towary, zastrzegając, że nie spotka go żadna krzywda, jeżeli da nam welwet, który wiózł. On straszliwie grał na zwłokę, mówił, że ciężko na to zarobił, i że to wbrew prawu (odkrywcze, prawda?). Zagroziliśmy, że go zabijemy i sami sobie weźmiemy towary, a on na to, że jesteśmy randomerami. Po kilkunastu sekundach obaj mieliśmy kicka, za straszliwą zbrodnię, jaką jest zaatakowanie admina. Co śmieszniejsze, przez cały czas duża grupa zbójów napadała i bezkarnie mordowała podróżnych w innej części mapy, były dziesiątki zgłoszeń, a RCC nie reagowało.

Ech, pozostaje jeszcze Swadian RP Mod........
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 19, 2011, 21:06:18 »
    Zgadzam się w stu procentach z vito,widziałem jak jakiś gościu podszedł do Vito i zaczął go atakować,Vito oczywiście go zabił bo się bronił i miał do tego prawo,od razu został wyrzucony,później jak wszedł na serwer i się zapytał dlaczego został wyrzucony został zbanowany za to że wszedł,kolega chciał zabić admina trafieniem w głowę,stanął za adminem,nawet nie naciągnął łuku,a admin go wyrzucił bez powodu mimo tego że nic nie robił i nie miał pewności czy zostanie zaatakowany,proponowałbym zrobić jakiś temat na tawernie talewords gdzie byśmy ich po prostu,opieprzali( po ang oczywiście ) I zwracali uwagę,a jeśli to by nie poskutkowało,to po prostu przekonywali ludzi że lepiej tam nie grać i niech korzystają z innych serwerów.

Uploaded with ImageShack.us