Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 1139 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline k.

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Witam
    « dnia: Grudnia 04, 2007, 21:36:40 »
    Witam wszystkich i mam nadzieję, że dłużej zagoszczę na Waszym forum.
    Grę śledze od dawna, od niedawna natomiast gram : )
    Czym M&B jest dla mnie? Tym czego potrzebowałem, czekałem na takie cuś już długi czas, zatem teraz naprawdę jestem nią zachwycony.
    Od kilku lat siedzę w RR czyli Ruchu Rycerskim w Polsce, zatem temat średniowecza z M&B jest mi bardzo bliski.
    Cieszy mnie też fakt, że ruszyliście z inicjatywą Polskiego 'klubu M&B'.
    Jeśli chodzi o gry to w single pogrywam w FPP, RTS i RPG. Jeśli o multi to gram obecnie w dwie gry, Ultima Online na shardzie Nelderim, gdzie do niedawna byłem MG, teraz już tylko graczem i Quake III na modzie excessive.
    Jestem na etapie studiowania dwóch kierunków, elektroniki i informatyki.
    Jeśli chodzi o zainteresowania to moim największym jest muzyka, którą również tworzę (klimaty psychedelic/trance/electronica), sztuki walki, rycerstwo i od dawien dawna (już ze 14 lat będzie) komputery.
    Tyle o mnie. Pozdrawiam i do napisania.

EDIT: A no tak, Nordowie uber alles! :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2007, 21:41:13 wysłana przez k. »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Witam
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 04, 2007, 21:44:39 »
    Cieszy mnie, ze zawital kolejny pelnoetatowy uzytkownik, mimo wczorajszego nieporozumienia;) Jestes tez prawdopodonie jedyna tu osoba, ktora slucha czegos, co mi najbardziej kojarzy sie z techno;)

W jakim miescie znajduje sie twoj ruch rycerski?

Offline k.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 04, 2007, 22:23:37 »
    Słucham muzyki każdego rodzaju, od klasyki, przez rock i metal po dobrą elektronikę, po prostu tylko elektronikę tworzę.
    Co do wczorajszej wymiany zdań, to z mojej strony nie ma i nie było jakiejś osobistej urazy zatem nie ma o czym mówić :)
    A co do miasta mojego bractwa, to jest nim mała zabytkowa miejscowość Byczyna w województwie Opolskim.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 05, 2007, 10:37:58 »
    Witaj. Sory, że w jednym z postów Cię zjechałem, ale miałem małego doła. Fajnie, że napisałeś więcej o sobie, czym się zajmujesz interesujesz itp. A więc rozwijaj się na forumv :)

Offline k.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 05, 2007, 23:18:03 »
    (..)
    Yyy, zjechałeś mnie? Hehe chyba mnie z kimś mylisz :)

Dziękuje za przywitanie

To prawda, usunalem jego posta bo wydal mi sie niepotrzebny w obecnej sytuacji
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 05, 2007, 23:24:16 wysłana przez [POD]J@$ON »