Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SH] Skrzydlaci Husarze  (Przeczytany 2049 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ChHu_Jarema

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Jarema idzie!!
    [Native][SH] Skrzydlaci Husarze
    « dnia: Grudnia 29, 2010, 14:05:00 »
    Uwaga! Planuje się połączenie klanów Skrzydlaci Husarze oraz Chorągwi Husarskiej! Z tej okazji zaprezętuje pierwsze zasady, które mogą się zmienić, obowiązujące po fuzji tych klanów.

Skrzydlaci Husarze
    _SH_
      To klan zrzeszający twardych wojaków pod sztandary przesławnego wodza Jeremiego Wiśniowieckiego. Każdy z członków wyżej wymienionego klanu ma szansę na zostanie sławnym oficerem tegoż dowódcy. Jednak aby tego zaszczytu dostąpić musisz udowodnić swą wartość na polu bitwy. Jest na to parę sposobów: po pierwsze musisz wyróżnić się tym, jak szablą machasz, z konia lub z ziemi; po drugie musisz udowodnić swe umiejętności dowódcze prowadząc innych graczy (dokładny opis w punkcie 1.1 w rozdziale Dowodzenie). No, ale teraz przejdę do pierwszej (będzie ona później "aktualizowana") wersji celów klanu oraz jego struktury i opisu.

Rozdział Pierwszy
    Dowodzenie
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Rozdział Drugi
    Rangi członków klanu
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Rozdział Trzeci
    Rada wojenna
    (click to show/hide)

Ciąg dalszy nastąpi... xD
    « Ostatnia zmiana: Marca 08, 2015, 00:10:59 wysłana przez Rome »
    Z woli bożej, jaśnie oświecony książę i wojewoda ruski etc. Pan w Łubniach etc. Jarema Wiśniowiecki.

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    Odp: SH+ChHU=jedność
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 29, 2010, 14:11:34 »
    Cóż pozostaje ;]

Pozdrowienia od Chorągwi Gończej

Zapraszamy na naszą stronę i dział pojedynki

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 29, 2010, 17:07:27 »
    Dlaczego Jarema nic nie wspomniałeś o liderze SH - o KozaKu (Wallace)? Czy on w ogóle ma w tym klanie jakąś sensowną pozycję?! Nazwa, banner,... nic nie zostało zmienione. Trudno to nazwać fuzją czy połączeniem. Raczej wcielenie SH do ChHU. Widzę, że wykorzystujecie Ventrilo starego SH.

Nie dość, że będzie mniej klanów do wspólnego grania, to w dodatku to połączenie jest na dziwnych warunkach. Nie wiem, czy tak się umówiliście, czy po prostu Jarema sobie tak postanowił.

Nie podoba mi się to.

PS. Jarema, ja tak sobie patrzę na Ciebie ogółem to widzę że chyba masz jakieś kompleksy... przesławny wódz, Jarema idzie,...

EDIT:
    Nie jesteś ani w jednym klanie ani w drugim, więc po co psujesz atmosferę węsząc spiski.
    Nie węszę żadnych spisków. Po prostu postąpiliście nie fair wobec SH. -.-

Post Miresa z mojej strony pozostanie bez komentarza... :|

Po prostu publicznie informuję, że "fuzja" ta jest całkowicie niekorzystna dla SH.

Ale jeżeli obu stronom to pasuje to życzę powodzenia i wszystkiego najlepszego...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 29, 2010, 20:35:57 wysłana przez MikiBar »

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 29, 2010, 17:32:15 »
    Nie jesteś ani w jednym klanie ani w drugim, więc po co psujesz atmosferę węsząc spiski.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Mires

• Użytkownik
    • Miecznik Wielki Koronny
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 29, 2010, 17:48:16 »
    Witam
    Widzę, że połączenie tych dwóch klanów, wyjdzie wszystkim na dobre (Poza RP). Nareszcie powstał twór który można nazywać klanem do DP. Przejrzyste rangi i wymagania dobrze się zapowiada.
    ...Powinszować...Mości Panowie, Powinszować!
    „Polska nie ma wiecznych sojuszników, ani wiecznych wrogów; wieczne są tylko interesy Polski i obowiązek ich ochrony”

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 29, 2010, 20:33:53 »
    Życzę wam powodzenia i abyśmy szybko klan RP i wasz spotkał się szabla w szable.

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 29, 2010, 21:53:19 »
    Według mnie Wallace jako weteran WB ma pojęcie większe niż ma Jarema o prowadzeniu klanu, walce, trenowaniu... Wszystkim co jest związane z Mount&Blade włączywszy w to to, że Wallace'a znają lub kojarzą prawie wszyscy "stali/starzy/pro" gracze, wszak gra on w WB od premiery. Ciebie Jaremo nikt nie zna, a na korzyść dowódcy to nie przemawia.

Ale ok. Wallace jest, a przynajmniej zawsze był "niemową", więc załóżmy, że Twoja władza ma jakiś sens.

P.S Wallace w ogóle wie o tym, że chcesz zrobić fuzję? xD

Offline ChHu_Jarema

• BANITA
    • Użytkownik
    • Jarema idzie!!
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 30, 2010, 09:15:36 »
    Według mnie Wallace jako weteran WB ma pojęcie większe niż ma Jarema o prowadzeniu klanu, walce, trenowaniu.
    P.S Wallace w ogóle wie o tym, że chcesz zrobić fuzję? xD
    Ujmę to tak: Ja to tylko miałem publicznie zareklamować. Widzę, że pokazują się różnie komentarze. Buława zostaje oddana KozaK' owi ponieważ jak już ktoś wspomniał ma on duże pojęcie o prowadzeniu klanu. Ja będę tylko wykonywał rozkazy. A poza tym to ChHu przechodzi do SH. Od dziś każdy klanowicz ChHu będzie miał nick _SH_ (wystąpił błąd w poście).
    I tak wogóle to SH zaproponowało mojemu klanowi przyłączenie się na co ja się zgodziłem bo wiem że W KUPIE SIŁA xD.

P.S. Mości KozaK czy Wallace jest spoko gościem (byłem z nim w PF). To on będzie tym "NAJ".

P.S.2 Nie mam żadnych kompleksów. Po prostu... wczówam się w grę (może CZASEM przesadzam ale to nie powód by mnie obrażano!)
    Z woli bożej, jaśnie oświecony książę i wojewoda ruski etc. Pan w Łubniach etc. Jarema Wiśniowiecki.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 30, 2010, 09:22:08 »
    Jarema, ty byłeś w PF? Pod jakim nickiem, bo nie kojarzę:)

Offline Wallace

• Użytkownik
    • Wallace (KozaK)
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 30, 2010, 11:54:05 »
    To nie jest jakaś tam fuzja... Po prostu ChHu dochodzi do nas ( SH ). I moim zdaniem jest to świetny pomysł, ponieważ: będzie więcej członków, wreszcie będę miał trochę spokoju ( wszystko przedtem waliło mi się na głowę :( ), mam nadzieje, że będzie "lepsza"  organizacja w klanie itp.
    Freeedom!!!

Offline ChHu_Jarema

• BANITA
    • Użytkownik
    • Jarema idzie!!
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 30, 2010, 11:55:59 »
    Byłem krótko ale w miare se radziłem na koniu. Moj nick to Geralt_zwany_rzeźnikiem!

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 30, 2010, 15:29:13 »
    Jeśli tak się sprawy mają (następnym razem aktualizujcie ten wątek...) to przepraszam. W takim razie życzę wszystkiego najlepszego i czekam na pierwszy sparing. :)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 03, 2011, 21:46:05 »
    Byłem krótko ale w miare se radziłem na koniu. Moj nick to Geralt_zwany_rzeźnikiem!
    Pamiętam Cie :) Kilka razy graliśmy ze sobą.
    Życze powodzenia !

Offline ChHu_Jarema

• BANITA
    • Użytkownik
    • Jarema idzie!!
    « Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 04, 2011, 13:16:13 »
    Dzięki chłopaki! xD