Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Misje  (Przeczytany 5281 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline shady

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Misje
    « dnia: Grudnia 29, 2010, 11:01:02 »
    Prosze o pomoc w rozwiazaniu misji koniokred i porwana narzeczona co musze zrobic???
    Z gory dziekuje pozdro

Ok:Problem rozwiązany misje przeszedłem.
    NIFN wielkie dzięki.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 29, 2010, 15:52:48 wysłana przez shady »

了解敵人和自己的,可以打一百年仗是不是指的失敗

http://www.viva.org.pl

Mam nieregulaminowa i za wysoka sygnaturka, wiec ja ucieli

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Misje
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 29, 2010, 11:12:41 »
    Najpierw porozmawiaj z Zagłobą - udzieli Ci wskazówek i "odświeży dziennik".
    Spoiler:
    1. Koniokrad - po rozmowie z Zagłobą, ten powie Ci, w jakiej wiosce mieszka "koniokrad". Udaj się do niej i z menu wybierz opcję "Idź do stajni." (czy coś w tym stylu). Będąc w "stajni" masz dwie opcje: Zaczepić jednego z żołnierzy (będziesz musiał przy wyjściu uporać się z niewielkim oddziałem), lub po prostu wskoczyć na konia i wyrżnąć wszystkich (wtedy nie będziesz musiał toczyć walki). W zależności od tego, co wybierzesz, udaj się z koniem z powrotem do Pułkownika, który Ci to zlecił.
    2. Porwana Narzeczona - po rozmowie z Zagłobą, ten zaproponuje Ci udać się do Pułkownika, by ten napisał list do narzeczonej, jako dowód, że przychodzisz od niego - zrób tak. Potem złap jakiegoś szwedzkiego szlachcica, by Ci zdradził informację, gdzie przetrzymywana jest Borzobohata. Udaj się do tej lokacji i z menu miasta wybierz stosowną opcję "Spotkaj się z Anusią." (czy coś). Przedstaw jej list od Pułkownika Michała, by przyłączyła się do Ciebie (możesz też przedstawić ją z Panem Zagłobą ;d ). Po wyjściu zostaniesz zaczepiony przez żołnierza szwedzkiego, który zażąda zapłaty za dziewczynę. Jeśli się nie zgodzisz - stoczysz walkę. Gdy już uporasz się z problemem, udaj się do Wołodyjowskiego, po rekomendację.

Pozdrawiam!

Offline lapagrzegorz85

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Misje
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 20, 2011, 14:36:23 »
    Panowie i Panie  mam problem z dwoma (jestem wasalem RP) misjami w OiM Dzikie Pola:

1 jako że mam misję błędy wiary ( czy jakoś tak) i muszę złapać generała szwedzkiego a polska zawarła pokój ze szwedami to wziąłem misje że mam napaść na tabory kupieckie żeby Szwecja wypowiedziała wojnę polce no ni tu się pojawia problem bo:

a) jak dorwę jakiś szwedzki tabor to mogę mu powiedzieć że wkroczył w granice RP i ble ble ble ale nie mogę go zaatakować bo wyświetla mi się tylko opcja wróć

b)w opisie zadania mam napisane:"Półkownik Łókian Mozyra poprosił, byś ograbił reg13) tabory kupieckie. Ma nadzieję że ta prowokacja spowoduje że Królestwo Szwecji" i tu się urywa tekst to raz a dwa podejrzewam że to reg 13) to miejsce gdzie mam napaść na konkretny tabor tylko nie wiem gdzie

Jakieś pomysły????