Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZG] Złota Gwardia  (Przeczytany 6630 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    Odp: [Klan] Złota Gwardia
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 02, 2011, 17:31:38 »
    Przepraszam za offtop , ale przerzucaliśmy cię do drugiego teamu, ponieważ siły były nierówno rozłożone.

@Down : Było tyle samo osób, ale w jednym teamie o wiele lepsi niż w drugim.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 02, 2011, 17:34:45 wysłana przez Tobik-N »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 02, 2011, 17:32:44 »
    Przepraszam za offtop , ale przerzucaliśmy cię do drugiego teamu, ponieważ siły były nierówno rozłożone.

Co znaczy nierówno rozłożone? Nie można po prostu ustawić autobalansu?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 02, 2011, 17:37:41 »
    I co z tego?
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 02, 2011, 17:38:39 »
    @Tobik-N Rozumiem, że ten sposób adminowania wynieśliście z najlepszych zagranicznych serwerów? Bo ja nigdzie nie spotkalem się, by mnie gdzieś indziej przenosili z teamu do teamu.  

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 02, 2011, 17:48:34 »
    przepraszam za spartacusa,więcej się to nie powtórzy a jeśli chodzi o klan to były tylko 2 osoby na 10,które nie umieją się zachować.jedna sama odeszła a spartacus dostanie to co mu się należy
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 02, 2011, 20:09:19 wysłana przez GameKompot »

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 02, 2011, 17:56:57 »
    20% to bardzo dużo.
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline Maszkaros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 02, 2011, 18:15:51 »
    ,,jeśli chodzi o klan to były tylko 2 osoby na 10,które umieją się zachować" Nie mam już nic do dodania...

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 02, 2011, 18:20:42 »
    Akurat postać spartacusa jest dobrze znana z takich zachowań, nie bez powodu ma bana również na naszym serwerze- przekleństwa i obrażanie innych bez powodu to u niego standard (typu przegra z kims i wyzywa od po*ebów , h*jów itp -dlatego że był słabszy)...Wstyd miec kogos takiego w klanie..

Offline Mangust

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 02, 2011, 18:54:39 »
    Było tyle samo osób, ale w jednym teamie o wiele lepsi niż w drugim.

http://www.youtube.com/watch?v=0S-d24HCSqI

No i co z tego że ktoś ma lepszy team? Może po prostu ty chciałeś wygrać i sobie przerzuciłeś najlepszych graczy do swojego team-u? Te teamy są losowo wybierane, serwer nie ma czujnika "o ty jesteś lepszy idziesz do gorszych". Po prostu trafiamy na taki team jaki jest i moim zdaniem nawet admin nie powinni się w to wtrącać. To tak jak np. byś był z kumplem "A", w jednym teamie a w drugim jacyś ludzie co pierwszy raz zobaczyli Warbanda i się teamkillowali a admin do Ciebie "Hej ty przerzucam Cię do drugiego team-u. -Za co? -Bo jesteś za dobry i oni potrzebują pomocy. -Ale ja gram z kolegą A -No i co z tego."

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 02, 2011, 19:19:59 »
    Było tyle samo osób, ale w jednym teamie o wiele lepsi niż w drugim.

http://www.youtube.com/watch?v=0S-d24HCSqI

No i co z tego że ktoś ma lepszy team? Może po prostu ty chciałeś wygrać i sobie przerzuciłeś najlepszych graczy do swojego team-u? Te teamy są losowo wybierane, serwer nie ma czujnika "o ty jesteś lepszy idziesz do gorszych". Po prostu trafiamy na taki team jaki jest i moim zdaniem nawet admin nie powinni się w to wtrącać. To tak jak np. byś był z kumplem "A", w jednym teamie a w drugim jacyś ludzie co pierwszy raz zobaczyli Warbanda i się teamkillowali a admin do Ciebie "Hej ty przerzucam Cię do drugiego team-u. -Za co? -Bo jesteś za dobry i oni potrzebują pomocy. -Ale ja gram z kolegą A -No i co z tego."
    Po prostu ludzie zaczęli sobie wychodzić z serwera ponieważ na TDM był wynik 20 do 65, nie mogli sobie pograć bo wszyscy w tamtej drużynie byli dystansowcami i tyle(...)
    W imieniu WD chciałbym przeprosić za związane z tym komplikacje, nic się nie stało prosimy jedynie o nie przeklinanie(i inne tego typu zachowania) ze względu na młodszych graczy polskiej sceny Warband`a.
    Pozdrawiam!
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 02, 2011, 23:24:49 »
    Czasem admini wkurzaja przerzucaniem graczy do teamow, albo bawieniem sie z uzyciem pistoletow i niezniszczalnych nakryć ciała (nie mówie tu o konkretnym serwerze)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 02, 2011, 23:29:24 wysłana przez Kamillo18 »

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 02, 2011, 23:48:33 »
    No tak, ale należy pamiętać że to w końcu Admini, i bądź co bądź to ich serwer. Oni go hostują, i oni go opłacają, więc na dobrą sprawę mogą go nawet nie udostępniać normalnym graczom, tylko używać do treningów dla klanu. Trzeba to zrozumieć i dać czasem im chwilę frajdy z rozwalenia kogoś z pistoletu. xD Oczywiście, w tą stronę też nie można przesadzić, po prostu nikt nie będzie na tym serwie grał.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 03, 2011, 08:02:06 »
    Śmiem się nie zgodzić. W interesie adminów jest zachęcić graczy do gry na ich serwerze, bo wszyscy gracze mogą sobie iść na ponad 200 innych serwerów, a jeżeli admin raz mocno kogoś zniechęci do odwiedzania jego ,,włości'', to nie zahostuje sobie od tak innego serwera ; d W tym przypadku sprawa jest jeszcze inna, bo jest to serwer klanowy, służący do reklamy WD. Mogę się założyć że żaden normalny gracz nie złoży do was podania jeżeli będziecie adminować w taki sposób.

Osobiście rzadko gram na tym serwerze, bo odpychają mnie koszmarnie nudne mapy oraz bardzo niski ogólny poziom umiejętności graczy, ale już gdy wszedłem za pierwszym razem byłem świadkiem, gdy Tobik wyjął sobie ban hammera i przefasonował nim komuś buźkę, jak się potem tłumaczył, ,,za obrazę'', a kilka minut później ktoś z podobnego powodu dostał slaya. Widzisz? Ja nawet nie padłem ofiarą szaleństw adminów a i tak jestem ostro zniechęcony do odwiedzania tego serwera. :|
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 03, 2011, 15:05:45 »
    Śmiem się nie zgodzić. W interesie adminów jest zachęcić graczy do gry na ich serwerze, bo wszyscy gracze mogą sobie iść na ponad 200 innych serwerów, a jeżeli admin raz mocno kogoś zniechęci do odwiedzania jego ,,włości'', to nie zahostuje sobie od tak innego serwera ; d W tym przypadku sprawa jest jeszcze inna, bo jest to serwer klanowy, służący do reklamy WD. Mogę się założyć że żaden normalny gracz nie złoży do was podania jeżeli będziecie adminować w taki sposób.

Osobiście rzadko gram na tym serwerze, bo odpychają mnie koszmarnie nudne mapy oraz bardzo niski ogólny poziom umiejętności graczy, ale już gdy wszedłem za pierwszym razem byłem świadkiem, gdy Tobik wyjął sobie ban hammera i przefasonował nim komuś buźkę, jak się potem tłumaczył, ,,za obrazę'', a kilka minut później ktoś z podobnego powodu dostał slaya. Widzisz? Ja nawet nie padłem ofiarą szaleństw adminów a i tak jestem ostro zniechęcony do odwiedzania tego serwera. :|

Zbanowany został pan killer223(na jeden dzień) za obrazę innego użytkownika serwera, jego adminów oraz całego klanu.
    Jak ktoś kogoś wyzywa odocenzurowane przez anonimowego słuchacza radia "Maryja" to nie jest z nim dobrze, nie każdy toleruje takiego typu zachowania.
    To przecież tylko gra więc po co tyle nerwów...?
    Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś dziwne pretensje dotyczące 1_WarDogs_PL to proszę kierować je na PW.
    To jest temat ZG a nie WD.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2011, 15:10:47 wysłana przez acoaco122 »
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 03, 2011, 18:46:23 »
    Mimo wszystko życzę powodzenia!