Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z MultiPlayer  (Przeczytany 820 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sztaficer

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z MultiPlayer
    « dnia: Grudnia 27, 2010, 20:54:56 »
    Witajcie, grając w Warband MultiPlayer spotkał mnie pewien problem. Po wyjściu z pewnego serwera, chcąc go zmienić wyszukiwarka nie pokazuje serwerów, tzn. lista jest pusta. Grając przedtem po 2-3 sekundach zapełniała się a teraz czekam kilka minut i nic. Czy wiecie w czym może leżeć problem? Pozdrawiam

Offline DeRmAtOlOg

• Użytkownik
    Odp: Problem z MultiPlayer
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 27, 2010, 22:05:56 »
    Ja tez mam ten problem, niestety nie wiem jak na to zaradzic:(

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 27, 2010, 22:42:32 »
    Nie włączyłeś czasem jakiegoś filtra typu pokazuj tylko serwery F&D? Możesz też spróbować zmienić postać i sprawdzić też czy czasem jakiś antywirus, firewall czy coś w tym stylu nie gryzie się z Warbandem. A najlepsze wg. ciebie serwery dodawaj do ulubionych i potem szukaj w wyszukiwarce tylko nich, i powinny wyskoczyć znacznie szybciej bo wyszukiwarka będzie tylko ich szukać. Trochę skomplikowanie to napisałem ale chyba ogarniesz ;)

Offline sztaficer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 28, 2010, 11:05:06 »
    OK, już wszystko w porządku. Jakoś naprawiło się "samemu". Mimo wszystko dziękuje za pomoc :)