Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Misja z Rachmet Gerejem  (Przeczytany 990 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline shady

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Misja z Rachmet Gerejem
    « dnia: Grudnia 26, 2010, 18:08:14 »
    Witam wszystkich forumowiczów:)

Mam problem z misją w której mam odzyskać tron dla rachmet gereja(mogłem przekręcić nazwisko).
    Zdobyłem wszystkie zamki i miasta poza tymi które przejeli moskale i kozacy więc zostało ok.4 zamków które przejeli kozacy i moskale.
    Pozostałe ja zdobyłem.Na swoją strone przeciagnołem 4 lordów a w wiezieniu trzymam też szterech.Nie wiem co mam dalej robić gdyż pozostałe tatarskie armie zniszczyłem ale nie wiem co się stało z lordami bo nie ma ich na mapie a szukam juz długo.Czy mam jakies szanse na wykonanie misji , co mam robic dalej i czy tą misje można jakos przerwać.

Proszę o pomoc.

EDIT:Przejąłem wszystkie twierdze i miasta tatarów wypuściłem z niewoli 4 jeńców 4 mam po swojej drodze a pozostałech 12 pokonałemco mam robić dalej.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 27, 2010, 12:14:56 wysłana przez shady »

了解敵人和自己的,可以打一百年仗是不是指的失敗

http://www.viva.org.pl

Mam nieregulaminowa i za wysoka sygnaturka, wiec ja ucieli

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    Odp: Misja z Rachmet Gerejem
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 27, 2010, 23:34:46 »
    Hej ja grałem w OiM pierwszą część i miałem to samo, musisz znaleść ostatnich lordów napewno gdzieś są na mapie. Sprawdź każdy zakamarek może to być lord tylko z paroma ludźmi, więc albo biegają za bandytami albo stoją gdzieś. Sprawdź z kim walczyli prócz ciebie i szukaj w tamtych rejonach. Ja np. miałem ich między Krakowem, a Warszawą stali sobie poprostu. A szukałem według gry miesiąc, co jest trudne szukać i morale utrzymać żeby nikt nie zdezerterował :) Policz ilu ci brakuje lordów to będziesz wiedział na czym stoisz. A jeśli nie przekonałeś 2/5 lordów to i tak nie uda ci się zakończyć, bo pretendent stwierdzi, że nie ma sensu z takim małym poparciem zasiadać na tronie. Mam nadzieje, że ci to pomoże. Pozdrawiam
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl