Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rycerz z Madras - AAR  (Przeczytany 10123 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Utracone królestwo AAR
    « Odpowiedź #60 dnia: Stycznia 27, 2011, 09:36:54 »
    Tja, ty to na pewno masz najwięcej do powiedzenia Hofiko :D Po pierwsze. W tym wątku jest 22 posty, a mam ich 214 więc a jakim nabijaniu postów TY tutaj mówisz.
    Co do złego tematu, to tak samo bzdury piszesz jak Grievous w poprzednich postach, na samym początku tego wątku. Mój AAR jest powiązany z grą WB to też mogę opisać w dziale dla WB, a że jest to związane z rozgrywką trybu single player to chyba oczywiste jest że może być właśnie w tym dziale. Co do off topica to nie ja go zaczęłam :D Grievous zresztą również "sapał" na samym początku. Ale grzeje mnie to. Posprzątam ten wątek i zacznę, mojego AAR na nowo i rybka mnie to że komuś nie w kolorki czcionka albo coś innego. Nie pasi nie czytaj. Proste :D A w pustych postach z których usunęłam materiał zamieszczę go na nowo :D

A co do Zizka, to jeżeli uraziłam cię czymś lub zachowałam się niestosownie to przepraszam.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #61 dnia: Stycznia 27, 2011, 10:12:05 »
    Zły dział... Takie opowiastki powinny być zamieszczane w "Mediach", a nie tutaj. Ponadto nie widzę sensu z tworzeniu osobnego wątku dla komentarzy gdyż i tak będą one zamieszczane bezpośrednio pod opowiadaniem.
    Wg Ciebie to jest (jak to określiłaś) "sapanie"? Ponadto oburzasz się jak wytykam Ci hipokryzję... Chyba źle przyjmujesz jakąkolwiek krytykę. Miałem jeszcze napisać że takie screeny to można umieścić w jednym poście, a nie dla każdego tworzyć osobną wiadomość (bo tak jeden screen nie przekracza limitu znaków w poście), ale skoro tak łatwo wychodzisz z siebie to lepiej chyba Cię nie krytykować. No nic... Uznajmy sytuację za niebyłą: Po prostu masz większe prawa niż Zizka.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline milicja

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #62 dnia: Stycznia 27, 2011, 14:38:09 »
    jak by dawała epcje edytuj to by nikt nie wiedzial ze pojawil sie nowy spis i temat by zgupił sie na 2 stronie i nikt by go nie odwiedział wiec lepiej jest tak dodawac;)

Offline Jagoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Lutego 01, 2011, 09:44:21 »
    Tak więc, dzisiaj rozpoczynam nowy AAR - Rycerz z Madras. Chętnych zapraszam do pierwszego posta, gdzie opisane są mody, na których obecnie gram, a jest ich 52. Z czasem zamieszczę też spis treści. W drugim moim poście znajduje się wprowadzenie do mojego AAR.

Offline Jagoda

• Użytkownik
    Odp: Rycerz z Madras - AAR
    « Odpowiedź #64 dnia: Lutego 04, 2011, 23:47:52 »
    Aktualizowałam kolejne wpisy dla mojego AAR - Rycerz z Madras.

Praven
    Bandy Zbójów
    Drużyna

Ogólny spis treści znajduje się w pierwszym poście, który będzie na bieżąco aktualizowany.