Mam pytanie. Czy savy z patcha 1.113 beda dzialaly na ktoryms z najnowszych patchy, np. 1.126?
Zaintrygowala mnie mozliwosc budowania fabryk ;)
A tak przy okazji...W wersji 1.113 w planie gry we zakladce ekonomia pisze ze mozna inwestowac w garbarnie, winnice itp. Czy jest to krok w przod producentow czy rzeczywiscie mozna to robic juz w tej wersji?
Moglby ktos podac changeloga od 1.113 do 1.126? Nie musi byc po polsku,od czego jest translator ;p.
I jeszcze takie pytanie jak zwiekszyc poziom zasobnosci w miescie? Ostatnio suzeren dal mi Praven i ciagle waha sie miedzy Przecietny a ubogi... Pisze w planie gry, zeby przede wszystkim chronic szlaki handlowe... Byl przecietny, zabilem 2 grupki bandytow tuz obok miasta i spadlo nagle na ubogi... Mistrz gildii mowil ze brakuje w miescie plotna, narzedzi, wyrobow skorzanych i jeszcze innych... Nakupilem caly ekwipunek plotna i tych narzedzi, ze nawet juz kasy nie mieli w Praven zeby to kupic ode mnie. Ide do tego mistrza, a on dalej mowi ze brakuje tego...Wracam za 2 dni i jest to samo... Licze na pomoc z waszej strony ;)