Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Savy na nowym patchu  (Przeczytany 1082 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pegieton

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Savy na nowym patchu
    « dnia: Grudnia 25, 2010, 22:50:20 »
    Mam pytanie. Czy savy z patcha 1.113 beda dzialaly na ktoryms z najnowszych patchy, np. 1.126?
    Zaintrygowala mnie mozliwosc budowania fabryk ;)
    A tak przy okazji...W wersji 1.113 w planie gry we zakladce ekonomia pisze ze mozna inwestowac w garbarnie, winnice itp. Czy jest to krok w przod producentow czy rzeczywiscie mozna to robic juz w tej wersji?
    Moglby ktos podac changeloga od 1.113 do 1.126? Nie musi byc po polsku,od czego jest translator ;p.

I jeszcze takie pytanie jak zwiekszyc poziom zasobnosci w miescie? Ostatnio suzeren dal mi Praven i ciagle waha sie miedzy Przecietny a ubogi... Pisze w planie gry, zeby przede wszystkim chronic szlaki handlowe... Byl przecietny, zabilem 2 grupki bandytow tuz obok miasta i spadlo nagle na ubogi... Mistrz gildii mowil ze brakuje w miescie plotna, narzedzi, wyrobow skorzanych i jeszcze innych... Nakupilem caly ekwipunek plotna i tych narzedzi, ze nawet juz kasy nie mieli w Praven zeby to kupic ode mnie. Ide do tego mistrza, a on dalej mowi ze brakuje tego...Wracam za 2 dni i jest to samo... Licze na pomoc z waszej strony ;)