Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: OiM:DP proszę o pomoc !  (Przeczytany 2366 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ivanovich

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    OiM:DP proszę o pomoc !
    « dnia: Grudnia 25, 2010, 15:20:49 »
    Witam ! Wczoraj kupiłem Ogniem i Mieczem : Dzikie pola, gdyż mam problem ponieważ jak wchodzę na multiplayer i na jakiś server to mi się zawiesza gra lub wyłącza się sama. Mam grę premierową i na patch 1.133 i tak przeglądając forum pomyślałem że to może być wina tego patcha, i bym musiał pobrać 1.134 lecz nie wiem gdzie go zdobyć. Już szukałem w google ale nic nie znalazłem na temat jego. A więc proszę wytłumaczyć w czym problem tkwi że jak wchodzę na serwer to mi się gra zawiesza lub wyłącza, lub jak by ktoś mógł to by mógł podać link do patcha 1.134.

Offline Xarxes

• Użytkownik
    Odp: OiM:DP proszę o pomoc !
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 25, 2010, 15:26:34 »
    Ze strony cdp, która nawiasem mówiąc mi się wysypała w przeglądarce wyczytałem takiego newsa ze wczoraj : Bitwa Narodów zbliża się wielkimi krokami! Wrogowie Rzeczypospolitej mobilizują siły do ostatecznego ataku. Specjalnie dla dzielnych polskich rycerzy przygotowano patch, który pozwoli bezstresowo potrenować przed nadchodzącą bitwą! czytaj dalej »

Gdzie można przeczytać konkrety o tym patchu ? Bo nie mogę " czytać dalej" ? :D

Edit: a już widzę :

http://www.cdprojekt.pl/news/5512/Dzikie_Pola_polatane

Poniżej prezentujemy listę poprawek jakie wprowadza najnowsze uaktualnienie - 1.134:
    Usunięto błędy skryptowe pojawiające się podczas bitwy o Częstochowę.
    Usunięto błędy skryptowe pojawiające się po bitwie o Częstochowę.
    Usunięto błędy skryptowe pojawiające się podczas wykonywania zadania związanego z pojmaniem tatarskiego przywódcy.
    Usunięto błędy skryptowe pojawiające się w momencie pojmania Radziwiłła.
    Usunięto błąd, który powodował, iż Radziwiłł pozostawał w oddziale bohatera jako jeniec nawet po śmierci.
    Zmieniono ikonę broni palnej (gra wieloosobowa).
    Wprowadzono aktualizację zasobów gry wieloosobowej.
    Przywrócono odtwarzanie animacji wprowadzającej do gry.
    Rozgrywka w trybie dla wielu graczy na serwerach CD Projektu jest możliwa tylko po zaktualizowaniu gry do najnowszej wersji 1.134.

Czy wy naprawde nie możecie bardziej poszukać? Śpieszy wam się? W cytacie jest link.

Offline Szymon1303

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 07, 2011, 17:02:27 »
    też to mam

Offline Asder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 15, 2011, 16:57:15 »
    A jak patch wam nie działa, to pewnie, zrobiliście tak:

1. Zainstalowaliście grę na innym folderze niz tym domyślnym.
    2. Zainstalowaliście patcha, a domyślna lokalizacja to "C:\Program Files\DP(Chyba)

Dlatego musicie, skopiować, tą zawartość folderu i wkleić do zainstalowanej gry, gdzie macie ją zainstalowaną.

I wtedy patch zadziała.