Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mount&Blade Warband, problem z folderami  (Przeczytany 1113 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kargul

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Mount&Blade Warband, problem z folderami
    « dnia: Grudnia 23, 2010, 19:12:44 »
    Witam wszystkich. Mam pewien problem, a mianowicie chodzi o to, że w folderze z grą nie mogę znaleźć (a raczej nie ma) żadnych innych folderów, poza "scenes" i "characters". Posiadam wersję pudełkową z gry, prosto ze sklepu. Na początku zdziwił mnie trochę proces instalacji. Instalował się steam, a później, kiedy zacząłem instalację po raz kolejny warband od razu zaktualizował się do wersji najnowszej. Pomyślałem, że wszystko w porządku i odpaliłem grę. No ok. od razu ustawiony natve. Zaczynam grać, wszystko w porządku. Postanowiłem sprawdzić gdzie dokładnie pojawił się folder gry, gdyż podczas instalacji nie było możliwości wyboru jej ścieżki. W sumie to nie była nawet instalacja, tylko natychmiastowa aktualizacja. Szukałem najpierw na dysku, na którym instalowałem steam. Nie znalazłem. Szukałem nawet w folderze steam, ale jedyne co udało mi się odnaleźć to folder "games" (czy jakoś tak), w którym jedyne co było to podgląd ikonki warbanda. Później szukałem w moich dokumentach i znalazłem. Otworzyłem folder i ... nic. Jedyne co tam było to dwa foldery, które wymieniłem na początku. Nie za bardzo wiem co robić. Dziś rano postanowiłem zainstalować grę jeszcze raz. Użyłem opcji zainstaluj ponownie i nic. Jedyne co się stało to jakaś weryfikacja steam, czy jakoś tak. Proszę o radę, i przepraszam jeżeli napisałem w złym dziale.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Mount&Blade Warband, problem z folderami
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 23, 2010, 19:14:48 »
    ...Steam\steamapps\common\mountblade warband

Offline kargul

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Mount&Blade Warband, problem z folderami
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 23, 2010, 19:18:47 »
    Wielkie dzięki i bardzo przepraszam za zaśmiecanie forum tego typu tematami. Kierowało mną "powiedzenie": "Kto pyta jest głupi przez kilka minut. Kto nie pyta ten jest głupi przez całe życie" (mniej więcej tak to leciało). Jeszcze raz bardzo przepraszam i dziękuję.