Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Który klan wygra sparing, kótry odbędzie się w czwartek o 19 i jest 8 wolnych miejsc na obserwatorze (ZAPRASZAMY) na serwerze _GSE_.???

_GSE_ - karlak111
    ZG - Kompot

Autor Wątek: [Native][GSE] Green Street Elite  (Przeczytany 15354 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Green Street Elite [Klan]
    « Odpowiedź #135 dnia: Stycznia 23, 2011, 22:16:33 »
    Ale my nie chcemy udowadniać kto jest lepszy i grać z nimi spara.Poprostu sobie gramy.Na początku był tylko Blackhawk z ktorym bardzo miło sie grało, bez żadnych nieprzyjemnośch i za jakieś 20min weszła na serw cała ekypa GSE
    i już sie zaczeło.GSE uważali się za Bogów i robili to co jest w ich naturze, a wchodzimy na ten serw, by im pomóc ogarnąć słownictwo, bo mi jest wstyd,że oni reprezentują polsą scene WB :D

Offline AronPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Green Street Elite [Klan]
    « Odpowiedź #136 dnia: Stycznia 27, 2011, 20:24:09 »
    To troszkę rozruszamy na nowo temat. GSE tym razem ukazało, nam swoje kolejne oblicze nie etyczne. Mieliśmy się z nimi omówić na sparing na takich zasadach 4 vs 4 tutaj propozycja naszego konsula:

"ok mi pasuje, tylko że gramy 4 vs 4 a jeśli nie odpowiada to jest nam przykro"

A, o to odpowiedź karlaka111:

"hAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAH AHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAH AHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAH AHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAH AHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAH AHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHA AHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHh AHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHA HAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHA HhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHA HAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHA HAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHA HAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAA HAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhA HAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAH AAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAH hAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAH AHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAH AHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAH AHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAHAHAHhAHAHAHAHAAH AHAH 4 NA 4 TO NOOOOBY GRAJ Ą, NARQ"

heh nie wiem, co chcecie udowodnić, lecz szkoda, że nie zagrałem sobie z wami, gdy miałem złamaną rękę ;p  było, by to zapewne najprostszą rzeczą w moim życiu. I jestem ciekaw jednego czego się obawiacie, że przegracie jak widać nie potraficie już grać bez zabawek typu pistolet skałkowy itp. ;p
    Zapoznaj się z informacją w regulaminie na temat wysokości sygnaturki. // Kalpokor