Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Który klan wygra sparing, kótry odbędzie się w czwartek o 19 i jest 8 wolnych miejsc na obserwatorze (ZAPRASZAMY) na serwerze _GSE_.???

_GSE_ - karlak111
    ZG - Kompot

Autor Wątek: [Native][GSE] Green Street Elite  (Przeczytany 15382 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adiq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Green Street Elite [Klan]
    « Odpowiedź #120 dnia: Stycznia 21, 2011, 10:43:42 »
    Kto tu kłamie, cały klan by się nie rzucił na ciebie z powodu dojścia do naszej drużyny.

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #121 dnia: Stycznia 21, 2011, 11:02:55 »
    Na mnie jakoś się rzucił...

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #122 dnia: Stycznia 21, 2011, 11:08:16 »
    Gdzie się człowiek nie obejrzy tam patologia...
    Może skończcie te szczeniackie przepychanki słowne... Przecież i tak nic to nie da. Nie podoba wam się co robią, to nie odwiedzajcie ich serwera i po problemie. Widocznie wasze towarzystwo jest im zbędne.
    A nie po gówniarsku oskarżacie się o kłamstwa i nie wiadomo jakie zbrodnie. To tylko gra...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #123 dnia: Stycznia 21, 2011, 20:19:41 »
    Lepiej skończyć gadać, bo zaraz wpadnie mod i wam tematy pozamyka :)

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #124 dnia: Stycznia 21, 2011, 20:49:17 »
    Jak widać nie kłócimy się już od bodajże 2dni.

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Stycznia 22, 2011, 01:37:14 »
    Tak trzymać!! lepiej żeby wewnętrzne spory nie niszczyły polskiej ligi

Offline KoRn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Stycznia 22, 2011, 19:10:23 »
    Przed chwilą grałem na ich serwerze. Wybrałem sobie drużynę Rhodoków i czekałem aż wszyscy się zrespią. Zaczyna się gra i co ? dostaje z lancy w plecy od niejakiego Dumbasa. Oczywiście nie zaprzestał na jednym ciosie , po prostu zabił mnie bez powodu. Doświadczyłem takiego czegoś z JEGO strony już kilka razy.A najlepsze było to że potem dał poola o kickniecie mnie.  Naprawdę żałosny klan, żałosny poziom adminowania oraz okropne zachowanie członków klanu. Wole grać na serwerach REF, HITMEN oraz ZKM tam zawsze gra się miło i nie ma ciągłego zmieniania map.

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #127 dnia: Stycznia 22, 2011, 21:19:30 »
    Powiem jedno, to że gramy rhodokami cłay czas to nie znaczy, że poprawiliśmy staty tylko jak mozna sie domyślić to nasza klanowa frakcja. Jeżeli Wam coś nie pasuje, nie grajcie na SERWERZE KLANU GSE bo nikt tam was nie zaprasza. Po prostu mi was serdecznie szkoda Dziękuję i dobranoc

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #128 dnia: Stycznia 23, 2011, 14:11:00 »
    Tak trzymać!! lepiej żeby wewnętrzne spory nie niszczyły polskiej ligi

Niema Polskiej ligi Warbanda
    PS. Ja tam czasami gram na GSE i akurat nic nie dostrzegłem, żeby mi ktoś w plecy uderzał lub tk-ował mnie lub innych.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #129 dnia: Stycznia 23, 2011, 14:57:22 »
    Myślę że, GameKompot miał na myśli scene...która istnieje :) Polacy grają ze sobą i to dużo, ale nie o każdym meczu się piszę na przykład :)
    Co do Ligi, Sosno, ty masz chyba dalej o to pretensje, więc wyjaśnię Ci to na spokojnie...Widzisz w Polsce, są 2 klany które zrzeszają dobrych graczy...Każda Liga byłaby dla mniejszych klanów ciosem ponieważ, miałyby nikłe szanse by wygrać z WV lub REFem które to podzieliły się ostatnio sławą (Jeden został 3 klanem Świata drugi wygrał turniej IPLu). Przegrane 20:0 mogłyby zaś złamać morale takich mniejszych klanów...Co do walki o 3 miejsce, hmm ona byłaby ciekawa ale myślę że, spar między ZKM i CG załatwiłby sprawę bez wielkich rozgrywek :) Sumując więc, nie ma sensu robić ligi zmuszając tym mniejsze klany do szukania rezerw, ograniczając im wyrzucanie graczy i sprawiając różnorakie zatargi...Zamiast tego, grajmy więcej sparów i czekajmy aż, ZKM i CG dojdą do poziomu WV...Wtedy liga byłaby ciekawa :)

Offline Sokół

• Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Stycznia 23, 2011, 15:32:09 »
    Może i by była przepaść między REFem,WV, a pozostałymi klanami, ale była fajna zabawa,dobry trening dla nowych klanów i kto wie może np. REF przegrał, by z GSE :D.
    Może przestańmy wspominać już o lidze, może w przyszłości coś z niej wyjdzie.
    My narazie w klanie nie myslimy o sparingach i lidze,bo mamy trochę syf, który musimy odkurzyć.
    Pozdrawiam Sokół

Offline Soul DS

• Użytkownik
    • Ja tu tylko nabijam posty :O
    « Odpowiedź #131 dnia: Stycznia 23, 2011, 21:10:03 »
    Dziś koło 19 ZKM wbiło na server GSE.Najpierw normalnie grali ale potem  TK i głupie teksty.Na zaśnieżonej wiosce nawet admini TK-lowali.Poza tym pełno randomów takich jak Berserker czy SallyPL TK-lowali.Albo wygrywaliśmy z GSE a ci pisali do nas teksty typu "zkm to nooby" albo lamicie lamy".

Macie parę screenów

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Mam tylko tyle screenów reszty nie mam.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 23, 2011, 21:29:23 wysłana przez Soul DS »
    Nie ma boga , jest Grzewit !

Offline Sokół

• Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Stycznia 23, 2011, 21:20:56 »
    Po co to Soul piszesz?
    Gratuluje GSE! Dobrze graliście na ruinach( staty 9:1).Macie bardzo miłych ludzi w klanie, z niewypażonymi buziami, umiejacymi tk, a i macie naprawdę bardzo odważnych klanowiczów, którzy wchodzili na serw pod innymi nickami i tk,obrażali i uważali sie za najlepszych, jak cały klan zresztą.Życzę wam powodzenia i polecam ksiażkę pt,,Kultura''.
    Pozdrawiam wszystkich kulturalnych graczy M&B :D

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Stycznia 23, 2011, 21:28:50 »
    GSE gratuluję że wygrało z nami na ruinach :D statów nie pamiętam ale były miażdzące :D od siebie mogę tylko dodać że caly nasz klan robił sobie żarty w celu poprawienia atmosfery na mumblu,była to niewielka prowokacja która miała nam pokazać kim jesteście,jak się zachowujecie i jaki trzymacie poziom. To nas bardzo wiele nauczyło oraz przekonało mnie by granicę wiekową podnieść jeszcze bardziej bo i we własnym klanie zauważam już zalążki takiego czegoś jak u was. Pozdrawiam,życzę i powodzenia,i przepraszam za kolejne robienie szumu,ale po prostu nie mogłem się powstrzymać. 

Uploaded with ImageShack.us

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #134 dnia: Stycznia 23, 2011, 21:53:14 »
    ZKMie, ujmę to krótko...coraz bardziej żal, mi waszego intelektu...Piszą wam ludzie od 8 stron, jak sie nie podoba nie wbijać a nie spamować...moim zdaniem administracja forum powinna was za ten spam, upomnieć...Wracając zagrajcie spar i na nim rozstrzygnie się kto jest lepszy...