Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Który klan wygra sparing, kótry odbędzie się w czwartek o 19 i jest 8 wolnych miejsc na obserwatorze (ZAPRASZAMY) na serwerze _GSE_.???

_GSE_ - karlak111
    ZG - Kompot

Autor Wątek: [Native][GSE] Green Street Elite  (Przeczytany 15367 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Green Street Elite [Klan]
    « Odpowiedź #105 dnia: Stycznia 19, 2011, 01:14:27 »
    Normalnie wejdę kiedyś do paszczy lwa.

Polecam! Ubaw po pachy! Szczególnie jak siedzi tam ZKM :D

Ale szczerze mówiąc, to gram często na ich serwerze i muszę powiedzieć, że wobec mnie byli "niemili" może z dwa razy. Nie wiem, może Ref przed nickiem robi swoje, ale wobec mojej osoby są neutralni. Jedyne zastrzeżenie jakie mam, to zbyt częste zmienianie mapy i teamstackowanie GSE (nie wiem czy dobrze napisałem), a raz się zdarzyło, że Slipknot(?) na pożegnanie sprzedał mi tk przez łeb z topora duńskiego i poszedł z serwera, to było bardzo niemiłe.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #106 dnia: Stycznia 19, 2011, 04:21:03 »
    Gwoli wyjaśnienia nie jestem w GSE. Faktycznie, jeśli zależy im na tym, by ich serwer był popularny, to nie powinni odwalać takich rzeczy. Ale serwer jest ich własny i takie teksty:
    dla waszej wiadomości możemy grać u was na serwie,bo to serw publiczny
    to kłamstwa.

Kłamstwa ? Sic !! gdzie ty tutaj człowieku widzisz kłamstwo w prawdzie ? Serwer jest dodany do ogólnodostępnej listy serwerów dla każdego gracza posiadającego oryginalną wersję gry Mount&Blade Warband,KAŻDY może na ten serwer wejść kiedy mu się podoba,chyba że jest hasło,jeśli nadal twierdzisz że to kłamstwa to zamiast krzyczeć swoje zdanie na ten temat podaj jakiś argument,To serwer GSE,Zgoda,Mają prawo robić tam co im się żywnie podoba,Zgoda. Ale to że nie jest to serwer publiczny na który mogą wchodzić wszyscy,a nie tylko poszczególne osoby,dobitnie rujnuje twoją wypowiedź w której nie ma ani jednego argumentu. Pozdrawiam. Dravic co do wchodzenia w paszczę lwa ... mówię ci,ubaw po pachy !! zaraz po tym jak wyjdziesz lew pewnie będzie miał wybite połowe zębów :D Pozdrawiam wszystkich.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #107 dnia: Stycznia 19, 2011, 08:45:22 »
    Mam ci skserować akty własności od hosta i pokwitowanie za opłaty ze strony GSE? Wolne żarty.
    KAŻDY może na ten serwer wejść kiedy mu się podoba
    Serwer jest ich i to oni pozwolili tam wchodzić, ergo w każdej chwili mogą się rozmyślić, ergo tekst, że nie mogą was wywalać, a zdążyłem poznać, że ZKM też jest czasem wnerwiający, jest kłamstwem. Kropka.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2011, 08:50:31 wysłana przez Zizka »
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Stycznia 19, 2011, 08:59:10 »
    Lucyfer, tak jak Ciebie lubię to tak nie mogę się z Tobą zgodzić, muszę poprzeć zdanie 'reszty'.

Wybaczcie wszyscy, ale po jakiego kija na sile, chcecie grać gdzieś, gdzie komfort Waszej gry jest mierny? Bo chyba nie po to, by zakładać nowe posty na forum pt "Jak my tego serwera nie lubimy". Od siebie mogę jedynie powiedzieć: grajcie tam gdzie miło spędzacie czas i poziom gry jest niezły (no i pingi wyj**iste)-> Polecam serwer HITMENów ;-)

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #109 dnia: Stycznia 19, 2011, 10:00:49 »
    Inco co do serwera hitmenów...zapomniałeś powiedzieć o pewnej irytującej rzeczy...Macie tak dobre mapy na nim że potem, z obrzydzeniem patrze na te z nativa ;]
    Co do GSE skoro klan traktuje serwer jako swój poligon to zaakceptujmy to i dajmy im się rozwijać...:)
    Pozdrawiam obie strony sporu :D

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Stycznia 19, 2011, 14:39:58 »
    Dobra kończe kłótnie,Inco ma rację,co się będę użerał,po prostu z dobrej woli chcę temu klanowi wygarnąć co ma ogarnąć by być lepszym,Zizka masz rację jeśli chodzi o wykupt itd. Ale kultura raczej wymaga by ludzi z serwa nie wypier....alac gdy robia ci reklame,prawda ? koniec tematu bo do niczego on nie prowadzi,co do map Hitmenów,mi te z nativa bokiem wychodzą po tym jak się u nich trochę posiedzi (Chociaż ostatnio za wiele na bitwach mnie nie widzieliście.... kryzys że tak powiem,800 h w warbandzie,gra zaczyna powoli nudzić ) Pozdrawiam :D

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #111 dnia: Stycznia 19, 2011, 20:31:55 »
    To chcecie ten sparing czy nie?

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Stycznia 20, 2011, 03:03:07 »
    Karlak jeśli myślisz że nagle rzucimy wszystko co zaczęliśmy bo wy chcecie swój sparing to się grubo mylisz .... Napisane już było wcześniej,jak tylko wszystko ogarniemy i dopniemy na tak zwany ostatni guzik,wtedy możemy zbierać ludzi i iść na sparingi,swoją drogą czemu tacy napaleni na spara jesteście skoro czworo naszych ludzi jechało cały team rhodoków w którym było plus minus 7 GSE ?

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Stycznia 20, 2011, 03:53:02 »
    GSE muszę Was ostrzec - ZKM dziś w nocy ostro ćwiczył! Nawet sam trochę na tym skorzystałem i się podszkoliłem trochę :)

Offline Sokół

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Stycznia 20, 2011, 13:21:45 »
    My co dziennie ostro ćwiczymy :D

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Stycznia 20, 2011, 16:25:48 »
    powodzenia Dla GSE bo ZKM nie są jakimś byle jakim klanem mają naprawdę dobrych ludzi więc można tu jedynie życzyć powodzenia:D

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #116 dnia: Stycznia 20, 2011, 18:06:00 »
    jeszcze odnośnie kilku słów o mnie, które napisał Sokół  :
    Doszedłem do Rhodoków, którzy są frakcją GSE, wziąłęm kusznika i czekałem aż wszyscy się zrespią.
    Gdy kilku ludzi już się pojawiło to bodajże Adiq ciął mnie w plecy mieczem i zabrał mi 50% HP.
    Ja oddałem mu w tarcze( czekałem aż się zasłoni) na ostrzeżenie, by się odwalił i jak odeszłem od niego to rzuciło się na mnie 4 gości z GSE i zrobili mi TK.
    Potępiam takie zachowanie i uważam, że GSE to banda dzieci z kilkoma wyjątkami, a poza tym pozdrawiam wszystkich
    (click to show/hide)

Offline AronPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Stycznia 20, 2011, 19:22:24 »
    Byłem raz świadkiem przerzucania kogoś z teamu, do teamu. Wykorzystywanie SERVERA, do własnych komentarzy jak i również z częstymi zmianami mapy. Ja powiem tak, gdy GSE nie dawało sobie rady zmieniło mapę na Pole przy Rzece i frakcje Swadia vs Rhodocy - ( ich klanowa ) Wyrzucali wszystkich, którzy nie należeli, do ich klanu z teamu ;pp Nie, jest to zbyt fair zachowanie, dlatego raczej nie odwiedzę waszego servera ponownie ;ppp Od tak deklaruje, ponieważ zachowanie człowieka nie zmienia się z dnia na dzień, jeżeli jednak postanowicie, coś zmienić może i kiedyś ktoś do was wpadnie ;pppp A róbcie tak dalej, to nie będzie wam nawet server potrzebny.
    Zapoznaj się z informacją w regulaminie na temat wysokości sygnaturki. // Kalpokor

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Stycznia 20, 2011, 23:03:18 »
    jeszcze odnośnie kilku słów o mnie, które napisał Sokół  :
    Doszedłem do Rhodoków, którzy są frakcją GSE, wziąłęm kusznika i czekałem aż wszyscy się zrespią.
    Gdy kilku ludzi już się pojawiło to bodajże Adiq ciął mnie w plecy mieczem i zabrał mi 50% HP.
    Ja oddałem mu w tarcze( czekałem aż się zasłoni) na ostrzeżenie, by się odwalił i jak odeszłem od niego to rzuciło się na mnie 4 gości z GSE i zrobili mi TK.
    Potępiam takie zachowanie i uważam, że GSE to banda dzieci z kilkoma wyjątkami, a poza tym pozdrawiam wszystkich

To ty zaatakowałeś mnie pierwszy, dlatego reszta się na ciebie rzuciła.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #119 dnia: Stycznia 20, 2011, 23:18:54 »
    Weź mnie człowieku nie wnerwiaj i nie klam bo nie recze za siebie. Uderzyłeś mnie pierwszy bo doszedłem do waszej frakcji rhodokow a takie zachowania wobec innych nie tylko ja zgłaszalem a wiec wątpię czy ci ktoś uwierzy. Jesli chcesz grać naprawdę to nie graj jak dziecko
    (click to show/hide)