Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Który klan wygra sparing, kótry odbędzie się w czwartek o 19 i jest 8 wolnych miejsc na obserwatorze (ZAPRASZAMY) na serwerze _GSE_.???

_GSE_ - karlak111
    ZG - Kompot

Autor Wątek: [Native][GSE] Green Street Elite  (Przeczytany 15436 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Green Street Elite [Klan]
    « Odpowiedź #75 dnia: Stycznia 09, 2011, 11:47:50 »
    "Druga sprawa - przenoszenie zawodników. Rozumiem, chcecie wyrównać liczbe graczy... no ale przenosząc najsłabszych do przeciwnego teamu? Pozdro600x2 !
    Co do przenoszenia - fajnie macie, że przenosicie podczas gry, takowa osoba ma już do końca rundy pograne"

Właśnie przed chwilą tego doświadczyłem.. Na serwie równe drużyny 5 vs 5 po po tym jak wszedłem to nagle przekładanka osób wg widzimisię admina (podejrzewam że tak żeby wygrywał) :P Rozumiem że na swoim serwerze każdy ma prawo robić co mu się podoba ale panowie to trochę niepoważne :/ Nigdy czegoś podobnego nie widziałem- a lubię ten serwer i z klanem GSE można spoko pograć..Proszę o trochę uczciwsze zarządzanie serwerem..Pozdrawiam

Widziałem co się dzieje na tych serwerach, rozwiązanie jest proste nie grać u nich i tyle...
    GSE i ZKM ma taki sam niski poziom adminowania na serwie, to się odechciewa nawet do nich zaglądać!
    Zresztą poziom graczy (czy raczej ich zachowanie) również jest na równie niskim poziomie co rzutuje na cały klan...

O przepraszam bardzo,jako Vice lider klanu ZKM stanowczo zaprzeczam wszelkim pogłoskom że u nas banuje się za darmo !!! Banuje się tylko wtedy kiedy ktoś glichtuje (Wchodzi w niedostępne miejsca,skacze po dachach itp.) Robi TK,używa 2 kusz lub obraża innych graczy(Oraz inny naród) Takie coś na naszym serwerze było i będzie tępione zawsze ponieważ wolimy na serwie mieć ludzi w miarę ogarniętych i spokojnych(Pozdrowienia z mojej strony dla takich klanów jak Hitmeni,Ref czy CG) Niż bandę chamów... przepraszam za dosadne wyrażanie się ale inaczej tego nie nazwę ! Pozdrawiam wszystkich i życzę każdemu z osobna powodzenia w rozgrywkach.

Na koniec mojego posta krótka notka do GSE. Trzymam kciuki że w końcu rozwinie się w waszym klanie coś co nazywa się dyscypliną,kulturą,zgraniem. Życzę wam sukcesów na naszej małej polskiej arenie warbanda i tej większej,światowej. Oraz przede wszystkim życzę wam większego ogarnięcia którego widać ciągle wam brakuje (Nie słuchanie na treningu dowódcy... sic !! )

Uploaded with ImageShack.us

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #76 dnia: Stycznia 09, 2011, 11:57:53 »
    A ty z kąd wiesz, że ktoś się nie słucha na treningu? Byłeś na nim?

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Stycznia 09, 2011, 13:59:22 »
    Inaczej karlak,Potrafisz dowodzić na tyle że w ciągu dziesięciu sekund konnica niczym boty (To nie obelga,tylko pochwała,boty są bardzo dobrze zdyscyplinowane co nie raz zauważyłem na singlu ) Ustawi się w piękną linię po obu twoich stronach(Załóżmy 5 lewa,5 prawa) I w biegu razem z tobą jako szpicą zrobi klin ? Jeśli nie,to znaczy że brak wam zgrania,a na treningu panuje straszny ferment. Pozdrawiam,a przy okazji,ogarnijcie w koncu tych cholernych adminów na waszym serwie bo tylko wam psują reputację !!

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #78 dnia: Stycznia 09, 2011, 16:50:11 »
    Przepraszam bardzo, że się wtrącam ale nikt Wam nie każe wchodzić na nasz serwer.

Ale są podstawowe zasady zachowania wszędzie i nie ma znaczenia czy to wasz serwer czy nie

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #79 dnia: Stycznia 09, 2011, 16:57:02 »
    glichtuje (Wchodzi w niedostępne miejsca,skacze po dachach itp.)
    Skakanie po dachach (jeśli nie używa się np. przechodzenia przez tekstury, wylatywania na 10m w kosmos itd.) nie jest żadnym glitchem. Są to dobre miejscówki strategiczne, być może czasem lamerskie... ale na pewno nie jest to glitch, bo nie używa się do tego żadnych błędów. Na takie miejsca można normalnie wskoczyć.

Przepraszam bardzo, że się wtrącam ale nikt Wam nie każe wchodzić na nasz serwer.
    Ale są podstawowe zasady zachowania wszędzie i nie ma znaczenia czy to wasz serwer czy nie
    Karlak ma racje. Jest to ich serwer i mają prawo robić tam co im się podoba, ale muszą się liczyć z tym że po prostu nikt u nich nie będzie grał.

Ja radzę wszystkim wam przestać się kłócić... nie dość że to działa na waszą szkodę, to jeszcze możecie te tematy klanowe utracić lub dostać ostrzeżenia. Czytajcie regulamin tego działu.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #80 dnia: Stycznia 14, 2011, 15:30:40 »
    Klan jest dość fajny ale na adminów na serwie szkoda słów.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #81 dnia: Stycznia 14, 2011, 18:45:54 »
    Kompletnie idiotyczny klan. Zabijają na respie wszystkich, którzy są poza klanem, wyzywają wszystkich poza klanem, kickują wszystkich poza klanem itp itp... Dzieci same, nie opłaca się tu dołączać ani wchodzić na ich serwer.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Alandar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Stycznia 14, 2011, 19:34:26 »
    Ja się z tym nie zgadzam przyznaję przerzucają do innych drużyn no ale nie kikują wszystkich przynajmniej przy mojej obecności ani nie wyzywają no może że sam zaczniesz.

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #83 dnia: Stycznia 14, 2011, 19:53:52 »
    Jakiś gość z ich klanu pytał się co może zrobić, żeby inni mogli słyszeć co mówi po śmierci swojej. Powiedziałem mu, że nic i zaczęło się kickowanie, pollowanie, TKowanie itp.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Dravic

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Stycznia 14, 2011, 20:24:08 »
    MMD - Alandar
    1        0
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Alandar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Stycznia 14, 2011, 21:39:06 »
    A to przepraszam nic o tym nie wiedziałem zwracam honoru i już nie spamuje wy tym temacie

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Stycznia 18, 2011, 16:27:20 »
    Alandar jesteś ogarniętym człowiekiem,lubię cię,jesteśmy razem w klanie,ale w tej chwili pieprzysz od rzeczy,nie wyrażaj się o sprawach o których nie masz zielonego pojęcia,Jak z kilkoma kolegami weszłem na serwer GSE(Ja,Sokół,Dawid i ktoś jeszcze ) To bywało tak że cała drużyna 12 osobowa GSE padała od nas czterech gdy zostawaliśmy sami,Rozpoczynało się zmienianie mapy zawsze jak przegrywali,później dostrzegłem że GSE za każdym razem wybiera rhodoków,kolega poszedł do GSE i co się okazało ? że we frakcji coś jest pokombinowane,a dokładniej w jednostkach !!! Rhodocy machali niebotycznie szybko każdą bronią,nawet najwolniejszą,dziwnym trafem gościu w szmatkach który miał wbite parę cięzkich toporków,oszczepów,a później jeszcze dostał raz z topora dwuręcznego żył,później zaczęło się zmienianie mapy gdy GSE przegrywało,pozostawię to bez komentarza .... Pozdrawiam wszystkich,GSE Życzę powodzenia z takim zachowaniem i kulturą.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #87 dnia: Stycznia 18, 2011, 17:54:40 »
    A to już bezpodstawne zarzuty...do Warbanda nie ma chetaów, nie mogą też wpłynąć na siłę frakcji, po prostu nie dawaliście rady, z machaniem broni to też jakaś ściema...na pewno nie ma tam szybkiej prędkości walki ustawionej? Z tymi oszczepami to może po prostu szczęście? Głupota...można ich oskarżać o dziecinne zachowanie ale oskarżenie o jawne oszustwa to już co innego...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #88 dnia: Stycznia 18, 2011, 18:33:10 »
    Luciferek myślałem, że jesteś mądrym człowiekiem ale cóż. Chyba każdy wie że Warband słynie z największych bugów w historii. A tekst, że machaliśmy szybciej bronią, po prostu zostawię to bez komentarza.

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #89 dnia: Stycznia 18, 2011, 18:41:44 »
    Czyżby? Jakie to bugi? Bo ja z 5 setkami przegranych godzin spotkałem się może z trzema bugami: Beczka na Mieście Nordów, wieża w Wiosce, i zawisające w powietrzu pociski. Nie mówię tu o single i modach,w które zasadniczo nie gram.
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".