Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Który klan wygra sparing, kótry odbędzie się w czwartek o 19 i jest 8 wolnych miejsc na obserwatorze (ZAPRASZAMY) na serwerze _GSE_.???

_GSE_ - karlak111
    ZG - Kompot

Autor Wątek: [Native][GSE] Green Street Elite  (Przeczytany 15432 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Green Street Elite [Klan]
    « Odpowiedź #60 dnia: Stycznia 06, 2011, 17:44:12 »
    Pannowie prosze o zakończenie tej dyskusji zwłaszcza ty kamiloo porostu nie wskakuj  na ten server i po sprawie :) A ty lygrysku opanuj sie z wypowiedziami dobrze ci radze :) te zdjęcia sa zbędne jesli nie umiecie załatwiać spraw załatwcie swoje spory w duelu :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #61 dnia: Stycznia 06, 2011, 18:57:15 »
    O słyszałem o duelach?

Zapraszam tutaj: http://cgclan.dbv.pl/viewpage.php?page_id=10

Ustalimy dzień i godzinę, serwer i sędziego pojedynku zapewniamy :)

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #62 dnia: Stycznia 06, 2011, 19:43:58 »
    @Lygryss

Tak, to jest serwer GSE, ale jest to również serwer publiczny- czyli dla ludu. Oni jako administratorzy podejmujący się zarządzaniem serwerem publicznym mają obowiązek załatwić wszystkim graczom na ich serwerze dobrą zabawę itp.

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    « Odpowiedź #63 dnia: Stycznia 06, 2011, 19:57:40 »
    nom i o to chodzi wiec zycze milej zabawy anie będziecie sie wyzywać i kłócić jak dzieciaczki z podstawówki :) wiec niech pojedynek na ubitej ziemi rozwiązuje wasze spory :)
    Pozdrawiam serdecznie Strażnik Imperium Polskiego Lord Legionista
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #64 dnia: Stycznia 07, 2011, 12:09:34 »
    "Druga sprawa - przenoszenie zawodników. Rozumiem, chcecie wyrównać liczbe graczy... no ale przenosząc najsłabszych do przeciwnego teamu? Pozdro600x2 !
    Co do przenoszenia - fajnie macie, że przenosicie podczas gry, takowa osoba ma już do końca rundy pograne"

Właśnie przed chwilą tego doświadczyłem.. Na serwie równe drużyny 5 vs 5 po po tym jak wszedłem to nagle przekładanka osób wg widzimisię admina (podejrzewam że tak żeby wygrywał) :P Rozumiem że na swoim serwerze każdy ma prawo robić co mu się podoba ale panowie to trochę niepoważne :/ Nigdy czegoś podobnego nie widziałem- a lubię ten serwer i z klanem GSE można spoko pograć..Proszę o trochę uczciwsze zarządzanie serwerem..Pozdrawiam

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Stycznia 07, 2011, 12:44:27 »
    "Druga sprawa - przenoszenie zawodników. Rozumiem, chcecie wyrównać liczbe graczy... no ale przenosząc najsłabszych do przeciwnego teamu? Pozdro600x2 !
    Co do przenoszenia - fajnie macie, że przenosicie podczas gry, takowa osoba ma już do końca rundy pograne"

Właśnie przed chwilą tego doświadczyłem.. Na serwie równe drużyny 5 vs 5 po po tym jak wszedłem to nagle przekładanka osób wg widzimisię admina (podejrzewam że tak żeby wygrywał) :P Rozumiem że na swoim serwerze każdy ma prawo robić co mu się podoba ale panowie to trochę niepoważne :/ Nigdy czegoś podobnego nie widziałem- a lubię ten serwer i z klanem GSE można spoko pograć..Proszę o trochę uczciwsze zarządzanie serwerem..Pozdrawiam

Widziałem co się dzieje na tych serwerach, rozwiązanie jest proste nie grać u nich i tyle...
    GSE i ZKM ma taki sam niski poziom adminowania na serwie, to się odechciewa nawet do nich zaglądać!
    Zresztą poziom graczy (czy raczej ich zachowanie) również jest na równie niskim poziomie co rzutuje na cały klan...
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Stycznia 07, 2011, 13:04:50 »
    na ZKM nie narzekam ale na GSE rzeczywiscie zaduzo sie bawią gm przez to niszcza zabawe

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #67 dnia: Stycznia 07, 2011, 16:10:19 »
    ZKM nie mam nic do zarzucenia ale na GSE różne dziwne się zdarzają ze strony admina:D Mam wielką nadzieję że to się zmieni

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #68 dnia: Stycznia 08, 2011, 16:22:52 »
    Dzisiaj wszedłem na ten serwer i chciałem przekonać się na własnej skórze o czym tu piszecie.. To co zobaczyłem to jakaś kompletna porażka, Admini Glitchują, nadużywają opcji admina a wszelkie słowa krytyki czy sugestię na temat funkcjonowania serwera kończą się natychmiastowym banem. Zdecydowanie odradzam kontakty z tym klanem, może się kiedyś to zmieni na lepsze .. ale szczerze wątpie.

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Stycznia 08, 2011, 17:16:03 »
    no to widze ze server ma opinie dobra;) mam nadzieje ze liderzy klanu zabiora im Admina i moze wtedy sie to zmieni narazie wole grac na Hitmenie;) tam jest kulturka

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #70 dnia: Stycznia 08, 2011, 19:33:32 »
    Milicja ci "Admini" to właśnie liderzy tego klanu. Dalej liczysz na zmiane?
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Stycznia 08, 2011, 19:54:21 »
    hehe a tego to sie nie spodziewałem ;) no to raczej nie ma co o tym marzyc;)

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #72 dnia: Stycznia 08, 2011, 22:07:37 »
    Klan ma szanse dorosnąć, trzeba być dobrej myśli :) Życzę GSE spokoju i pokory

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #73 dnia: Stycznia 08, 2011, 22:45:22 »
    Tia...

Cytat z tematu karlaka111 z forum The Kingdom of Swadia:

Hi!
    My nickname is _GSE_Lord_FaTaLiTy_PL and i was banned. I was just staying on tribunes when I get banned, i think because i have javelins in my hand. And members from my clan were throwing them. Please unban me because i like playing on your server.
    Greetings!

P.S It was on duel
    « Last Edit: January 05, 2011, 08:42:18 PM by karlak111 »

I odpowiedź Blueberry'ego:

Ah so you choose to lie about it aswell. Not only did i see you throwing javelins, you started running from me when i tried to get close enough to see your name. Now you lie and blame it on others. I think a permanent ban is well deserved. It will last until the next global ban clearing.

Powodzenia z takim liderem klanu. Naprawdę, lider powinien dawać przykład. Moim zdaniem wasz klan nie ma jednej z najważniejszych rzeczy - KULTURY na wysokim poziomie.
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #74 dnia: Stycznia 09, 2011, 10:39:46 »
    Przepraszam bardzo, że się wtrącam ale nikt Wam nie każe wchodzić na nasz serwer.