Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Który klan wygra sparing, kótry odbędzie się w czwartek o 19 i jest 8 wolnych miejsc na obserwatorze (ZAPRASZAMY) na serwerze _GSE_.???

_GSE_ - karlak111
    ZG - Kompot

Autor Wątek: [Native][GSE] Green Street Elite  (Przeczytany 15361 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    [Native][GSE] Green Street Elite
    « dnia: Grudnia 23, 2010, 08:47:25 »
    Witam wszystkich, którzy chcieliby dowiedzieć się choć trochę o klanie _GSE_
    Nasz klan istnieje od 3 miesiący. Mamy już około 17 członków :

(click to show/hide)

Więcej informacji oraz rekrutacja odbywa się na stronie http://gsembclan.npx.pl
    Dla nas nie liczy się wiek tylko twoje umiejętności.

Nasz kanał team speak 3:
    (click to show/hide)

Sparingi
    (click to show/hide)

Zapraszamy nowych rekrutów oraz klany które chciałby się z nami policzyć w sparingu!!!
    Chciałbym wszystkich serdecznie przeprosić za te nieporozumienia. Ostatnio przejżałem na oczy i zrobiłem porządek w klanie. Przede wszystkim w klanie (oraz na serwerze) nie zobaczycie admina DjSzpadla. To właśnie on rozwalał nam serwer oraz początkowo dobre imię naszego klanu. Myśle, że w tym wątku zamiast 8 stron narzekania znajdzie się 8 stron pochwał. Dziękuję i do zobaczenia na serwerze z zupełnie inną (można by powiedzieć rodzinną ) atmosferą!
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 22, 2013, 22:45:21 wysłana przez Rome »

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    Odp: Green Street Elite [Klan]
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 23, 2010, 09:07:37 »
    Poczytałem trochę o twoim klanie na stronie i mam uczucie, że nie jest to zbyt profesjonalny klan, a taki 4fun. Ile masz lat ? Bo na stronie spotkałem wyrażenia których używają dzieci... Nie ładnie używać dwudziestu wykrzykników po zakończeniu zdania ;)
    Chciałbym się jeszcze zapytać : Czemu każdy musi nosić takie same uzbrojenie ? Może ktoś woli dwuręczniaki ?
    I jeszcze jedno : Czemu za każdą pomoc podnosicie rangę o jeden stopień ?
    Z początku pomyślałem, że może nawet bym się dołączył ale to forum mnie odstraszyło...

Offline karlak111

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 23, 2010, 09:17:43 »
    Mam 16, a podnoszenie rangi po wpłacie na konto to było dawno i nie prawda. Musiałem tak zrobić, zeby zmotywować ludzi

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 23, 2010, 09:24:22 »
    Pozdrawiam klan i życzę powodzenia choć nie da się ukryć że większość Waszych graczy jest ciężka we współpracy w trakcie gry (zapewne przez bardzo młody wiek) ale jeśli chodzi o skill to jest całkiem dobrze:) Macie parę osób o naprawdę wysokim poziomie. Życzę wielu sukcesów GSE:)

PS.jeżeli chodzi o to podnoszenie rangi za pieniądze to jeśli to nieprawda to radze usunąć oficjalny wpis z forum
    "Każdy w miarę możliwości powinien wpłacić na serwer w MB
    (...). O dane
    do przelewu proszę pytać w prywatnych wiadomościach
    . Każdy kto uiści wpłatę dostanie rangę wyżej."

Pozdro

« Ostatnia zmiana: Grudnia 23, 2010, 09:30:13 wysłana przez ignatus »

Offline karlak111

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 23, 2010, 09:27:27 »
    Dzięki i Wesołych Świąt

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 23, 2010, 12:29:41 »
    Byłem w tym klanie i uważam że klan jest trochę rozgarnięty ponieważ jest tam sporo klanowiczów w wieku 12 lat,jak  i również nazwa klanu jest z ściągnięta  z  klanu zajmującego się grą w Counter Strike,a wspominając o wieku to z tego co wiem to karlak twierdził że ma 15 lat a music drugi założyciel klanu ma 11 lat pozatym jak rozmawiałem z karlakiem na ts jego głos przypominał jak by miał z 12 lat:)

Offline karlak111

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 23, 2010, 12:43:32 »
    Game kompot przykor mi że nie umiesz grać i nic nie robisz a chciałbyś najwyższą range. Żal mi cie

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 23, 2010, 12:45:49 »
    Byłem w tym klanie i uważam że klan jest trochę rozgarnięty ponieważ jest tam sporo klanowiczów w wieku 12 lat,jak  i również nazwa klanu jest z ściągnięta  z  klanu zajmującego się grą w Counter Strike,a wspominając o wieku to z tego co wiem to karlak twierdził że ma 15 lat a music drugi założyciel klanu ma 11 lat pozatym jak rozmawiałem z karlakiem na ts jego głos przypominał jak by miał z 12 lat:)

Czasem mi się wydaje, że szukacie dziury w całym,
    Nie wiem czy ściągali nazwę z klanu CS, ale Green Street Elite to też, a może przede wszystkim nie klan CSa, a nazwa która występuje w filmie o kibolach angielskich, bo tak jedna grupa siebie nazywała.

Dodatkowo, jak już coś piszesz, to sam zajrzyj od czasu do czasu do słownika, bo mogę się założyć, że chciałeś użyć słowa "nierozgarnięty", bo rozgarnięty znaczy (za sjp.pl) "1. rozumny, sprytny, myślący". Jesteś chyba 'trochę' nierozgarnięty :)

Obojętne czy klan ma członków w wieku 12 lat, czy 5lat, czy 16lat to serdecznie życzę powodzenia... i mniej czepialstwa sugeruję graczom WB

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 23, 2010, 13:32:31 »
    Chodzi oto że są straszne przewały z twojej strony a tak poza tym wpłacając na serwer a uważasz że nic nie robiłem bo nie miałem zbytnio co  jeśli chodzi tu o treningi szpadla są dość żenujące członek klanu musimy poczuć ze to był trening a nie normalna bitwa:D a tak naprawdę mugłbyś się przyznać ze masz te 12 lub 13 lat  liczy sie szczerość przede wszystkim
    a na treningach cieżko wam idzie uspokojenie reszty załogi:)

Offline karlak111

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 23, 2010, 13:40:20 »
    Nie wiem jak ci to udowodnic ale mam prawie 16lat

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 23, 2010, 13:46:22 »
    twój głos mówi co innego a świadczy to o twoim głosie że masz podobny głos do musica

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 23, 2010, 14:25:46 »
    GameKompot, za to twój nick i styl pisania wcale nie świadczy o tym, że jesteś bardzo młody, prawda?
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 23, 2010, 14:41:24 »
    Mnie bardziej niż czyikolwiek wiek zastanawia ogromna ilość banów na serwerze GSE - rozdawane bez większego zastanowienia, podczas gdy kultura graczy tego klanu  na serwerach innych klanów pozostawia często sporo do życzenia (mówie o kilku osobach nie o całym klanie)...Ale nie wnikam, życzę samych sukcesów , osobiście lubie Wasz serwer i dobrze mi się z Wami gra.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 23, 2010, 15:01:36 »
    GameKompot, za to twój nick i styl pisania wcale nie świadczy o tym, że jesteś bardzo młody, prawda?

Od kiedy to nick świadczy o graczu? Bo jak dla mnie nie wyróżnia się jakoś specjalnie...nie wspominając że dziś music (czy jak on się tam nazywa) na ZKM robił na mnie głupie poole...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 23, 2010, 15:45:51 »
    JA z zadna strona sie nie sprzymierzam, ja po prostu pisze co widze. Wypomina wiek karlakowi, tak jakby on potrafil napisac w pelni zrozumialego posta.
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin